BORÅS HOCKEY J20-ELIT SÄSONGEN 2023/2024

Välkommen till Borås och till Borås HC. Borås är näst efter Göteborg, den 2 största staden i Västra Götalands län.

Sett från hockeygeografi Regionförbundet Ishockey Syd, ligger vi i Borås strax efter Lund på en 8:e plats i storlek. 8:e största stad i Region Syd.

Letar du utvecklingsmöjligheter i Region Syd så är Borås och Borås HC en toppkandidat. Spelarutveckling i toppklass, en modern anläggning som samlar fys och is, skola och utbildning på hög nivå, skjudande arbetsliv och drivande företagande, boende och boendemiljö i fina omgivningar. En helhet ger våra juniorspelare bra och realistiska förutsättningar nå sina mål.

Borås HC Juniorverksamhet spänner över 4 år, dom 3 första åren ingår spelaren i Borås Hockeygymnasium, HG. HG verksamkheten är år 1 till år 3, tredje året gör du i vårt J20 och du tar din student på vårt HG som J20 spelare. Som 4 års junior är vårt och ditt mål att hålla seniornivå; i dina tester, i din utveckling, och i ditt spel och mognad. Sista året i J20 står du för första gången på egna ben i vuxenlivet men också som en vuxen ishockeyspelare.

Du har antingen valt att plugga vidare på eftergymnasial utbildning eller så har påbörjat ditt första år i arbetslivet. Du har siktet inställt på att bli en så bra ishockeyspelare du bara kan parallellt med din sysselsättning vid sidan av ishockeyn. Det händer mycket under dina år i J20, du blir myndig, du får ta körkort, tar studenten och blir vuxen. I Borås HC J20 har du dom bästa förutsättningarna att bygga för framtiden!

2023/2024 spelar vi i J20 Regional Syd – Borås HC J20. Följ oss på BHC Juniorer.

För mer info besök laget.se 

Lagledare

Peter Bergtröm

Kansli@borashockey.se