BÖRJA SPELA HOCKEY

Tre Kronors Hockeyskola
Att idrotta och röra på sig är viktigt under hela livet. Som barn är det viktigt med rörelse för att utveckla kroppens olika funktioner och det barnet gör när det växer upp har det med sig resten av livet.
Ishockey är en sport som skapar stor glädje och gemenskap för både barn och vuxna och är ett bra sätt att utveckla både kroppen och hjärnan samtidigt som man har väldigt roligt.

Träningstider
Tre kronors hockeyskola har träningar lördagar och söndagar (med undantag om det är ett evenemang eller a-lagsmatch i ishallen). De flesta träningarna börjar runt kl 11:00 (se Tre kronors Hockeyskolas hemsida för exakta tider).

Hitta till ishallen
Alla våra träningar är i Borås Ishall. Borås Ishall ligger i Knallelandsområdet och ishallen ligger granne med Borås Arena. Åker du bil går det att parkera på två olika parkeringsplatser som finns runt ishallen. Vill du åka buss till ishallen tar du buss 3 från stan och bussen stannar precis utanför ishallen. Busstoppet heter “Borås Ishall”.

När du kommer till ishallen ska du gå in via dörren som är märkt “spelarentré”. Dörren ligger längs med vägen. När du kommit in till ishallen finns det en tv-skärm som sitter på en stor pelare. På tv-skärmen kan du se vilket omklädningsrum vi byter om i.

15 minuter innan träningen delar istränarna ut den träningströja barnet får låna under träningen.

Under träningen
Under träningen ska alla föräldrar sitta på läktaren. Ledarna som är på plats är där för att hjälpa ert barn. Behöver istränarna hjälp av en förälder vinkar tränarna ner föräldern från läktaren. Har du frågor, prata med ledarna på plats.

Efter träningen
När träningen är slut byter barnet om i omklädningsrummet, träningströjan lämnas tillbaka och om du lånat utrustning lämnar ni tillbaka den där ni lånade sakerna.

Kom ihåg inför besöket

  • Ta med ombyteskläder och duschsaker om barnet tänker duscha efter.
  • Ta med en vattenflaska med pip
  • Kom i tid.
  • Byter du om i ishallen var på plats 45 minuter innan träningen börjar.
  • Byter du om hemma, var på plats 15 minuter innan träningen börjar.

ANMÄL DIG NU