Biljettinformation & Priser

Kval till ATG Hockeyettan 22-23

Ta chansen att visa tillhörighet, bli medlem nu!  

Just nu köper du inte bara biljetter billigare till A-lagets matcher du får dessutom 4 sportlotter på köpet med chans att vinna en ny bil och många trevliga rabatter, lotternas ordinarie pris är 50 kr/st . Inte nog med det så har du som medlem chans att åka med supporterbussen helt gratis nästa lördag i playoff match 2.

Passa på att utnyttja detta tidsbegränsade erbjudande för endast 200 kr. Anmälan och mer information finns på Redline supports faceboksida.

Följ länken för att bli medlem: https://www.borashockey.se/bli-medlem/

* Förköpet för seriekort och alltvåan kort gäller först och främst dom platserna ni haft under säsongen. Det är tillåtet att välja annan plats men skulle det råka krocka med annan seriekorts eller alltvåankorts innehavare så kan platserna flyttas några steg åt sidan till förmån för dom som haft platserna innan. Obs: detta gäller onsdagens match. Söndagens eventuella match kan vi tyvärr av tidsaspekten mellan matcherna inte garantera detta.

Villkor

  • Medlemspriser (priserna är personliga för våra medlemmar, namn på biljetten ska stämma överens med namnet på medlemskortet).
  • Vid biljettköp i en ålderskategori måste ålder kunna styrkas om så önskas av funktionärer.
  • Inga återköp eller byten tillåts. Gäller även force majore.
  • Medlemspriser gäller endast förköp via hemsidan.
  • Vid besök i ishallen kan visitation förekomma.
  • Till alla priser tillkommer av biljettlevrantören fastställd serviceavgift, gäller även köp på plats.