Borås Hockey Skillscamp Powered by CCM (vår)

Sportlovscamp – Powered by CCM

Sportlovscampen kommer arrangeras måndag till onsdag den 13-15 februari. Campen kommer vara uppdelad i tre olika delar: Barulins målvaktscamp, Henkes forwarsskola och Gunnar Perssons back camp.

Dagarna kommer bestå av:

– Tre ispass/dag (Två ispass + ett matchpass) – Ett fyspass /dag
– Teknikträning o-ice
– lunch + mellanmå

Grupper:

Forwards:               2011-2007
Backar :                   2011-2007
Målvaktsgrupp:     2011-2007

 

Barulins målvaktscamp

Konstantin Barulin med sin långa CV anordnar tillsammans med Borås Hockey en målvaktscamp på tre dagar. Konstantin Barulin har spelat flertalet mästerskap och har tagit många medaljer. Barulin har också under sin karriär utsetts till världens bästa målvakt utanför NHL.

Under dagarna kommer målvakterna att drillas med två ispass, ett fyspass och ett teoripass. Till sin hjälp kommer Barulin har Axel Johnsson, målvaktstränare i Västergötlands TV-puckslag och Martin Arnesson, ansvarig målvaktstränare för Borås Hockeys HockeyEttan lag

Henke Erikssons forwardskola

Henrik Eriksson tog sig tidigt som junior upp i HV71:s a-lag och har sedan dess tävlat på högsta nivå nationellt och internationellt. Henrik har även vunnit SM guld och Guld i danmark. Idag leder Henrik Eriksson Borås i det oensiva spelet.

Under dagarna kommer Henrik under förmiddagarna träna forwardsen i tekniska och taktiska detaljer i forwards spelet. Eftermiddagarna kommer ägnas åt matchspel på olika sätt.

Gunnar Perssons backcamp

Gunnar Persson är en tränare med en lång meritlista med över femton säsonger i SHL i bland annat Brynäs, Rögle och Leksand som tränare och under många av dessa åren haft stort fokus på backspelet.

Under förmiddagarna kommer Gunnar träna backarna i tekniska och taktiska detaljer i backspelet. Eftermiddagarna kommer ägnas åt matchspel på olika sätt.

Avgifter Henkes forward skola:
Anmälningsavgift: 1799 kr

Avgifter Gunnar Perssons back camp:
Anmälningsavgift: 1799 kr

Barulins målvaktscamp
Anmälningsavgift: 4999 kr

Villkor:
Reservation för att inte campen blir av vid för få deltagare eller att platserna tar slut (först till kvarn). Vi reserverar oss också för att göra om gruppindelningen om det behövs för att få jämna träningsgrupper i antal. Anmälningsavgiften måste vara betald 14 dagar innan campen och anmäler man sig när det är närmare än 14 dagar ska man betala fakturan så snabbt som möjligt.

Vid senare avanmälan än 14 dagar innan återbetalas ingen ersättning utan läkarintyg.

Vid frågor kontakta camp-ansvarig: Mail: ungdom@borashockey.se

ANMÄL DIG HÄR

Vilken camp vill ni anmäla er till?(Obligatoriskt)