Klubbnyheter

Vi kan idag presentera en förlängning och en nykomling i partnerlaget!

Det gäller CCM som fortsätter i 4 år som officiell leverantör av hockeyutrustning till Borås hockey.

Kommentar från Borås hockey:

Vi är mycket glada och stolta över att CCM ser ett stort värde i det arbete vi gör och den utvecklingen som klubben gör. Dom har verkligen visat i hård konkurrens att dom vill vara med på denna resan!  Vi har en lång historia tillsammans och nu får vi fortsätta denna resan under 4 spännande år. Tack för förtroendet säger vi!

Kommentar CCM:

När det gäller vårt nya avtal är jag väldigt glad för att vi kan fortsätta vårt långa samarbete med Borås HC och ser verkligen fram emot  fyra nya spännande år ihop.

Vår nykomling som officiell återförsäljare av CCM hockeyutrustning är Hockeystore.

Kommentar från Borås hockey:

Vi har efter en lång process har vi idag skrivit på ett 4 års avtal med hockey store som officiell återförsäljare av hockeyutrustning. Vi tycker dom har spännande upplägg och en spännande resa framför sig.  Hockeystore har i en hård konkurrens visat att dom verkligen vill göra resan med oss och vi ser fram emot en ny resepartner under dessa 4 spännande år.

Kommentar från hockeystore:

Vi är mycket stolta över att kunna inleda ett Samarbete med Borås Hockey. Föreningen har en bred ungdomsverksamhet och jobbar dessutom hårt med att försöka få fler killar och tjejer att börja spela hockey. Samtidigt är det väldigt inspirerande att få jobba med en förening som satsar på att etablera sig i ATG Hockeyettan och vi ser verkligen fram emot att jobba långsiktigt med förening och dess medlemmar de närmaste fyra åren..

Mer information kommer i interna kanaler inom kort. För inlogg till den nya medlemssidan på hockeystore utprovningar osv.