A-Lag, Klubbnyheter

Världscancer matchen och viktiga poäng i jakten på den HockeyAllsvenska kvalplatsen

Lördag den 4 februari är det världscancerdagen och det vill Borås Hockey uppmärksamma vid onsdagens hemmamatch. Matchen kallas därför för världscancer matchen och föreningen skänker 10 kr av varje såld biljett till barncancerfonden.

Cancer är en av de svåraste sjukdomar en person och familj kan gå igenom. Många är de som drabbas av olika typer av cancersjukdomar och vi har flertalet medlemmar som har kämpat mot sjukdomen. Lördag den 4 februari är det världscancerdagen och det vill Borås Hockey uppmärksamma vid onsdagens hemmamatch. Matchen kallas därför för världscancer matchen och föreningen skänker 10 kr av varje såld biljett till barncancerfonden.

Att Borås Hockey vill stödja forskningen kring cancer och vara en del av en framtida lösning på sjukdomen är en självklarhet. Genom att du köper en biljett och kommer på matchen stödjer du barncancerfonden och på plats i hallen är du också ett viktigt stöd för laget i jakten på en HockeyAllsvensk kvalplats.

Till matchen finns det två typer av biljetter du kan köpa:

  • Rinkeside biljett: Matbiljett + matchbiljett till matchen. Kom till hallen efter jobbet och ladda upp inför matchen med mat och dryck. Innan uppvärmningen kommer någon av tränarna från laget upp och ni får höra deras tankar om matchen. Köp din biljett här: https://www.biljettkiosken.se/event/230201-borashockey-rinkside
  • Matchbiljett: Matchbiljett med inträde till sittplats eller ståplats. Boka din favoritplats i hallen redan idag. Köp din biljett här: https://www.biljettkiosken.se/event/230201-borashockey-vimmerby

Vi ses i hallen på onsdag!