TYR – BHC 2-3 / Streama matchen: Vänersborg – BHC

· Vänersborg – Borås Hockey · Söndag 20 februari 16:00 · Brätte Ishall ·

STREAMA MATCHEN HÄR

FÖLJ LIVERAPPORTERING |

En hel helg fylld med hockey, då är det svårt att klaga!

Idag tar BHC sig ann Vänersborg på bortaplan – säkerligen ett revanschsuget Vänersborg som blev överkörda med 6-1 i Lejonkulan senast. Vi hoppas att få se en röd-vit-blå-anda på läktaren i Brätte Ishall idag!

BHC åkte i fredagskväll ner till Tyringe för att ta sig an en tuff match på bortaplan. Tyringe som har haft en knacklig start i Alltvåan såg sin chans att plocka viktiga poäng – men så blev inte fallet! Det här kan ha varit en av de jämnaste matcherna hittills med bra fart och fysiskt spel där båda lagen verkligen spelade hockey med en stor glädje. Tyringe tog tidigt ledning i matchen, redan efter 1:30. En riktig kalldusch för BHC där Tyringe verkligen fick den start dom hade önskat. Kvitteringen till 1-1 kom inte förrän i slutskedet av den första perioden, ett snyggt power play-mål från Wennström som gjorde sitt första mål i HC-tröjan mot sin gamla klubb. Det dröjde dock inte länge innan Tyringe kunde ta ledningen igen, bara minuten efter kvittering och det var Tyringe som gick i pausvila med ledningen.

Om det är något som vi har sett BHC kunna göra denna säsongen så är det att vända matcher, och det var precis det vi gjorde även denna. I den andra perioden både kvitterade vi och tog ledningen med 2-3 och det var även det som blev resultatet i matchen. Barulin ville inte släppa till fler mål och fullständigt storspelade i två perioder och tog avgörande och viktiga räddningar, enda in i slutsekunderna när Tyringe gick all-in och plockade målvakten. Men det här var BHC’s kväll och alla poäng plockades hem till Borås!

Såhär sa Fredrik Eriksson direkt efter matchen i Tyringe, och hans tankar om att ha skrivit på kontrakt för Borås.