Klubbnyheter

Pond hockeyturnering i Borås Ishall

Nu är det dags att anmäla sig till jullovets roligaste event tillsammans med dina kompisar. Onsdag den 4 januari kommer en hockeyturnering för dig och ditt kompisgäng att arrangeras i Borås Ishall.

Upplägget är enkelt. Du, tillsammans med dina kompisar, anmäler ert lag till turneringen. Ett spelschema sätts upp och ni spelar en turnering under dagen. Grupperna kommer slumpas och all information om spelschema och grupper kommer finnas i ishallen på turneringsdagen. 

Dag: Onsdag 4 januari
Spelform: Smålagsspel 3 mot 3 med småmål. Inga målvakter
Spelplan: Isen kommer delas upp i flera planer.
Antal spelare/lag: 3-5 spelare
Ålder: Turneringen är öppen för alla mellan 12 år och uppåt. Spelar du inte ishockey gör det inget. Alla kan anmäla ett lag.
Anmälningsavgift: 500 kr/lag. Swishas in på speldag vid incheckning till turneringen.
Utrustning: Skridskor, klubba, handskar, hjälm, halsskydd. Ha oömma kläder på er. I matchspel kommer bortalaget få låna tröjor/västar om lagen inte har enhetlig klädsel.  Viss utrustning finns att hyra. Är du i behov av att hyra utrustning, mejla info@borashockey.se senaste 3 januari.
Domare: Varje match kommer dömas av en domare.
Mat: Cafeterian kommer vara öppen för den som vill köpa något att äta. Under dagen kommer pyttipanna och stekt ägg gå att köpa.

Anmälan: Gör er anmälan senast tisdag 3 januari. Länk finns löngre ner.

Incheckning till turneringen sker från 09:45 onsdag den 4 januari. Matcherna beräknas starta vid 10:30. Dagen kommer starta med en samling på läktaren där vi går igenom alla regler spelet och hur dagen kommer se ut. Se schema i ishallen när du är på plats. Senaste sluttid på dagen är 15:00.

Vid frågor, mejla info@borashockey.se . Under julhelgerna och mellandagarna är svarsfrekvensen lägre.

Anmäl dig här:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPCm3uEZuY7hC5n1m2F0qZ0GBRvntmq7Y5p-T8VtUbt2lDbA/viewform