Klubbnyheter

Ny back signad!

Vi har i dagarna kommit överens med backtalangen från Rögle BK, Elias Svensson Dervall!

Elias är född 01 och har Rögle BK som moderklubb och har gått igenom hela Rögles akademi. Under den föregående säsongen började Elias i Rögles J20, men då serien inte fick fortsätta på grund av pandemin avslutades säsongen med Hammarbys A-lag i Hockeyettan.

Elias startade denna säsongen i Vallentuna i Hockeyettan, men fick tyvärr inte något jobb på sidan om isen i Stockholm. Tack vare vår fina partner PR Home kunde vi snabbt hitta en lösning med jobb till Elias som gjorde övergången möjlig. Elias åker med till Gävle och gör sin första match under morgondagen.

Sportchef Holst:

”Vi pratade med Elias redan under sommaren, men Elias valde då att gå till Hockeyettan som vi såklart hade respekt för. Att han nu valde att kontakta oss när det inte funkade med jobb i Stockholm tycker vi givetvis är ett kvitto på att vi gör något bra och att han fått ett kvitto på att vi har fina utvecklings möjligheter i Borås. I Elias ser vi stor utvecklingspotential och en spelare som vi vill ska utvecklas i takt med oss och vara med på resan. Han är i en fin ålder och väldigt ambitiös. Han besitter ett fint spelsinne och har sina spetsegenskaper i det offensiva spelet och med puck. ”

 

Varmt välkommen till Borås Hockey önskar vi Elias!