Klubbnyheter

MÅLFEST I TÖREBODA EFTER NY KROSS AV BORÅS!

En mållös första period slutade i målfest för våra knallekrigare som under söndagseftermiddagen hade åkt till Töreboda för match. Töreboda fick alltså bli offer för ännu en storkross av Borås!

Första perioden såg aningen blek ut och inte speciellt händelserik, närmast mål kom man med en ramträff i första perioden men inte mer än så. Borås spelade den första perioden mer defensivt och vågade inte riktigt slappna av och släppa loss framåt. Inför den andra perioden var direktiven mer annorlunda – släpp loss framåt och ta kampen framför eget mål när det behövs. BHC kunde då ösa in mål och mardrömmen för Töreboda blev ett faktum. Första målet för Borås kom cirka 3 minuter in i den andra perioden och efter det låg matchen totalt i BHC’s händer och gick till pausvila med förkrossande 0-6 på tavlan. Philip Svensson blev tvåmålsskytt i den andra perioden och junioren Oskar Hallqvist fick visa upp sig med sitt första A-lagsmål. Benjamin Magnusson fick i den tredje perioden göra matchens sista mål, 0-7, och gjorde därmed sitt första mål för säsongen i seriesammanhang. Anders Erikssons eftermiddag i Töreboda slutade med hela 4 poäng, med 1 mål och 3 assist och Barulin kunde hålla säsongens tredje nolla! En riktigt bra söndagseftermiddag med andra ord!

Mjölby vann även sin match mot IK Guts, vilket innebär att Borås kan ta serieledningen på lördag när Guts kommer på besök – Borås är taggade på revansch! Hoppas ni är det också, och sluter upp i Lejonkulan inför toppmötet!

MATCHFAKTA TÖREBODA – BORÅS HOCKEY

Slutresultat: 0-7 (0-0, 0-6, 0-1)
Skott: 11-42 (4-6, 5-23, 2-13)
Utvisningsminuter Borås:  1 x 2 min.
Utvisningsminuter Töreboda: 4 x 2 min, 1 x 5 min + matchstraff.
Domare: Daniel Söderberg (Dennis Gunnarsson, Johannes Axell)
Åsåkare: 123

SE ALL STATISTIK FRÅN MATCHEN HÄR
MÅLSKYTTAR OCH ASSISTER

0-1 Philip Svensson (Eddie Ahlmark, Anders Eriksson)
0-2 Gustav Arvidsson
(Aleksandr Ossipov, Kevin Tettzell)
0-3 Philip Svensson
(Aleksei Sibirtsev, Anders Eriksson)
0-4 Anders Eriksson, utan assist.
0-5 Oskar Hallqvist
(Eddie Ahlmark)
0-6 (PP) Vadim Berdnikov
(Henrik Eriksson, Jakub Kanka)
0-7 (PP) Benjamin Magnusson
(Vadim Berdnikov, Anders Eriksson)

Nästa match spelas som sagt nu på lördag den 30 oktober kl. 15:00 hemma mot serieledarna IK Guts. Varmt välkomna till Lejonkulan på lördag!

KÖP ERA BILJETTER GENOM ATT KLICKA HÄR!