Klubbnyheter

Ladda upp inför seriepremiären – Köp ditt seriekort nu!

Det är mindre en än månad till seriepremiär och för Borås Hockey att åter äntra isen i HockeyEttan. Följ matcherna på plats i Borås Ishall, köp ditt Seriekort nu.

Borås Hockey avancerade upp till HockeyEttan efter ett år i HockeyTvåan. Borås Hockey inleder sitt seriespel söndag den 2 oktober när herrlaget möter Mörrum GoIS på hemmaplan. Årets upplaga av HockeyEttan södra som Borås spelar i kommer bjuda på många spännande matcher. Troja-Ljungby som åkte ur HockeyAllsvenskan, Karlskrona HK med SHL meriter som satsar vidare på att ta sig tillbaka upp i seriestystemet och lag som Halmstad Hammers där det historiskt varit många tighta och känsloladdade matcher.

Säkra din plats i Borås Ishall nu genom att köpa ett seriekort. Passa även på att samtidigt som du köper ditt seriekort köpa ett medlemskap och bli en del av gemenskapen i Borås Hockey.

Vad ingår?

  • Din egen och förutbestämda plats i Borås Ishall.
  • Alla seriematcher, första matchen är 2 oktober mellan Borås Hc – Mörrum GoIS.
  • Fartfylld ishockey med chans att se ishockeyspelare med meriter från Internationella matcher, landslagsmatcher och SHL-meriter, både i Borås Hockey, men även i lagen som kommer till Borås Hockey.
  • Stor gemenskap med övriga fans och publik i ishallen.
  • Exklusiva förköpserbjudande inför ev. slutspel eller kvalspel.

Köp ditt seriekort genom att gå in på denna länk: https://www.borashockey.se/kop-biljett/
(För exakta villkor, besöka borashockey.se/kop-biljett och klicka dig in på seriekort)