Klubbnyheter

Kontraktsförlängning 22/23

Vi kan idag presentera en viktig pjäs i vårt framtida lagbygge. Han gjorde sin första säsong i Borås Hockey under 21/22 och vill vara med på resan i Hockeyettan. Det är riktigt kul att han vill vara kvar i vår miljö och fortsätta resan uppåt, det är ingen mindre än #11 Gustav Arvidsson som skriver på inför kommande säsong!

I stark konkurrens slutar Gustav på plats 5 i interna poängligan med 32 poäng på 38 matcher i grundserien och 5 poäng på 12 matcher i slutspelet!

Kommentar till förläningen av Gustav:

Vi är glada att Gustav vill fortsätta sin resa hos oss efter en fin första säsong.  Han uppskattar dom satsningarna vi gjort för att skapa en bra träningsmiljö och utnyttjar dom verktygen vi skapat.  Han är ambitiös och har fortfarande stora mål med sin hockey vilket är precis den typen av personer och spelare vi söker som vill investera i sin hockey. Som spelare så kommer det blir spännande att följa Gustavs resa på en högre nivå med bättre motstånd. Vi är övertygade om att han kommer ta stora steg i vinter och fortsätta spela sitt spel även i Hockeyettan!

Lycka till i vinter Gustav, nu kör vi!