Klubbnyheter

Kaffe, kaka – femte raka!

BHC avslutar försäsongen med att sätta 5 av 5 möjliga segrar när man idag besegrade Wings HC med 2-5! En bra inledning av den här säsongen får man ju lov att säga! 

Vi vinner mycket rättvist idag. Vi har bra fart i spelet, vi spelar med mycket karaktär och tar rätt beslut där ute på isen. En oerhört bra laginsats där vi krigar för varandra. Vi spelar även mycket bättre idag än vad vi gjorde igår, vi såg mycket starkare ut idag och hade en bättre skridskoåkning och hade ett riktigt bra passningsspel. Vi var det bättre laget rakt igenom. Vi går ner oss lite i sista perioden men annars är det inget snack. Backarna gjorde det väldigt bra och Albin i mål gör en stabil insats i kassen. Vi har haft en riktigt bra helg tillsammans så det blir en skön bussresa hem nu, säger Head Coach GP efter segern. 

Matchfakta Wings HC – Borås Hockey

Slutresultat: 2-5 (0-0, 0-3, 2-2)
Skott: 32-28 (5-14, 10-11, 17-3)

Målskyttar och assister

0-1 Philip Svensson (Anders Eriksson, Melwin Sundén)
0-2 (PP) Vadim Berdnikov (Anders Eriksson)
0-3 Philip Svensson (Anders Eriksson, Melwin Sundén)
1-4 Melwin Sundén (Anders Eriksson, Philip Svensson)
2-5 (PP) Benjamin Magnusson (Henrik Eriksson, Aleksandr Ossipov)

Nu är försäsongen slut och den 2 oktober startar serien borta mot IK Guts. Redline Support anordnar en bussresa. Om ni vill åka med gå då in på deras Facebook-sida för att anmäla er! Vi får även mycket frågor om biljetter till hemmapremiären, håll ut, info om det kommer inom kort!