Klubbnyheter

Juniorkronan 2021

| JUNIORKRONAN 2021 |

🔴⚪️🔵

Söndagen den 28 november genomfördes säsongens Juniorkrona. En profilmatch för våra spelare i juniorverksamheten där vi uppmärksammar killarna lite extra med line-up, intervjuer, häftiga intron, ljud- och ljusupplevelser.

Juniorkronan är ett matcharrangemang utöver det vanliga när juniorerna spelar i Borås Ishall. Arenan dukas upp med försäljning, lotterier och sponsoraktiviteter.

Tillsammans med alla aktiviteter och upplevelser på isen skapas ett matcharrangemang av stor betydelse för hela BHC’s Juniorverksamhet.

I år hölls Juniorkronan för killarna i J18. Matchen Spelades mot Rögle i grundserien J18 Regional Syd.

Juniorkronan är ett viktigt arrangemang där ni som samarbetspartner stöttar BHC’s Juniorverksamhet. Ni som samarbetspartner bidrar mycket till att BHC kan ha och upprätthålla en organisation att utbilda och utveckla ungdomar under fyra år. Ungdomar som utvecklas både som spelare och människor på och utanför isen.

Ni skapar och möjliggör vårt fortsatta arbete inom juniorverksamheten!

Borås HC tillsammans med föräldrar till spelare, ledare och tränare i Juniorverksamheten vill tacka våra fina samarbetspartner i Juniorkronan.

Vi tackar alla 26 samarbetspartner på nivåerna Guld, Silver och Brons. Av dessa fick vi i år också med oss två stycken Barter som ställde upp med priser i lotteriet.

För att återuppleva dagen med bilder, besök gärna juniorverksamhetens egen Facebooksida @borashockeyjuniorer

Med ett stort tack vill vi passa på att önska Er en God Jul och ett Gott Nytt År!❄️🎅🏼

🔴⚪️🔵

| JUNIOR | TACK FÖR EN LYCKAD JUNIORKRONA | JUNIOR |