A-Lag, Klubbnyheter

Jakten på AllEttan-platsen fortsätter

HockeyEttan har bjudit på riktig bra hockey under hösten och det är många tighta och jämna matcher med bra intensitet och mycket taktiskt roliga moment. Nu fortsätter Borås Hockey sin jakt på en slutspelsplats i AllEttan till efter jul. Fyra poäng är det upp till femteplatsen och AllEttan-platsen.

På onsdag den 30 november fortsätter jakten när topplaget Kalmar HC kommer till Borås Ishall. TIllsammans med Borås Hockeys partners vill vi göra detta till en riktig fest för alla i Sjuhäradsområdet. Matchen kallas för Knallematchen i sann Sjuhäradsanda och det är gratis inträde för alla besökare! 

Biljetter:

Boka din plats redan idag. Vid den senaste publikfesten i ishallen höll sittplatserna på att ta slut. Boka din plats på: https://www.biljettkiosken.se/event/221130-borashockey-kalmar

Det här händer under matchen

I samband med matchen kommer det vara olika kringaktiviteter med våra partners. 

Matchvärden ICA MAXI Borås kommer bland annat att:

  • Ha en utställning i hallen och med provprodukter och de säljer utvalda varor.
  • Tävling i alla powerbreaks där ICA MAXI delar ut stora priser till utvalda vinnare som är på plats i hallen.

Vår partner Hockeystore är på plats i Borås Ishall.

  • Spana in Hockeystores textilutbud. Säkra årets julklapp hos Hockeystore genom att kolla in och beställa den perfekta julklappen.
  • Hockeystore tävlar ut priser.

Andra aktiviteter i hallen

  • Kidszone – ansiktsmålning, pyssel och fiskedamm.
  • Gaminghörna – Utmana våra duktiga juniorspelare i en het NHL match och vinn ett pris.
  • Kahoot tävling i periodpauserna – Tävla om något gott till matchen. 

Hedra Börje Salming

Börje Salming somnade i förra veckan in efter en kamp mot sin ALS. För att hedra Börje Salmings minne och vara en del av stödet i forskningen kring ALS kommer Borås Hockey i samband med Knallematchen skänka en krona/åskådare till Börje Salmings Stiftelse. Läs mer om stiftelsen på https://borjesalmingstiftelse.se/

Nu fyller vi hallen

Kom och se en fartfylld och spännande match och stöd samtidigt Borås Hockey på sin fortsatta resa. Partners och privatpersoner skänker pengar för varje besökare vi har i hallen, så ditt besök gör skillnad. Genom ditt besök bidrar  du även pengar till Börje Salmings Stiftelse och forskningen kring ALS.