Klubbnyheter

Intervju inför TV-pucken: Justus Herold

I helgen spelas gruppspelet i tv-pucken för pojkar. Västergötland spelar sitt gruppspel i Stenungsund och i Västergötland finns det två spelare som spelat i Borås. Nils Fagerblom med moderklubb Borås Hockey som inför denna säsongen flyttat ner till Växjö för spel i deras U16 regionslag, och Justus Herold med moderklubb Fotskäl HC som idag spelar i Borås ungdomsverksamhet.

Vi tog ett kort snack med Nils och Justus inför turneringen. Så här säger Justus  inför turneringen.

Hur har säsongsstarten varit i Borås?

Den har varit bra tycker jag. Jag har fått upp en  bra fart på skridskorna och känner mig stark på isen. Jag ser fram mot en bra och spännande säsong. 

I helgen spelar ni gruppspelet i tv-pucken. Hur är känslan inför helgen?

Alla spelare och ledare  är taggade och har höga förväntningar på oss som lag och grupp. Det ska bli riktigt kul att få komma igång nu med gruppspelet och när det gäller som mest. 

Vad tänker du att du ska tillföra laget under turneringen som kommer?

För mig som person ska jag i alla situationer  alltid göra mitt bästa. Jag ska försöka peppa laget hela tiden och sprida bra energi i gruppen.

Hur har det gått för Västergötland i matcherna inför gruppspelet i helgen?

Vi har vunnit de flesta matcherna som vi spelat nu det senaste. De matcher som vi spelar är  är också en anledning till att vi har höga förväntningar på oss i gruppen att vi ska göra bra ifrån oss i turneringen.

Vad tror du om era chanser i årets turnering?

Bra måste jag ärligt säga. Alla har som sagt höga förväntningar och är super taggade på att gå in i gruppspelet nu i helgen.