Klubbnyheter

INFÖR: TÖREBODA HF – BORÅS HOCKEY

| TÖREBODA HF – BORÅS HOCKEY | SÖNDAG DEN 24 OKTOBER 16:00 | TÖRESHOV |

Töreboda sänder EJ sina matcher.

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

I skrivande stund sitter just nu laget på bussen på väg till Töreboda för bortamatch. Båda lagen kommer till spel med senaste segern mot Nittorp, då Töreboda vann den kampen med 2-1 i onsdags. Sett till tabellen så ligger Töreboda sist, men i den här serien kan vad som helst hända och Töreboda kommer säkerligen gå in hårt när pucken släpps för att göra sitt yttersta för att ta poäng mot oss. Det gäller för oss att hålla huvudet högt och ta varje kamp och hoppas på att vi sätter oss på bussen hem till Borås med den sjätte raka segern.

Vi tog oss ett snack med GP, som sitter på bussen på väg till Töreboda..

Ny match idag, har ni kunnat ladda om efter matchen i fredags?
– Jo men det hoppas jag att vi har gjort. Vi ska gå igenom lite saker som vi behöver göra bättre denna matchen, men vi är laddade. 

Matchen mot Nittorps i fredags var väldigt svängig, hur är din syn på den?
– Det blev egentligen samma sak som mot Gislaved. Domaren kan inte hantera matchen och då kan vi inte spela vårt spel, och det gäller åt båda hållen tycker jag. Vi får inte spela den hockeyn som vi vill spela och står för. Sen förvaltar Nittorp våra misstag som vi gör, men vi är klart det spelförande laget och vinner rättvist.

Töreboda idag då, vad tänker du om det mötet?
– Vi vet inte så mycket om Töreboda mer än att de vann senast mot Nittorp. Så vi vet att det är ett lag som definitivt går in för det och som kan plocka poäng och vinna. Så för oss gäller det att hålla oss till våra grunder som vanligt och vara noggranna i vårt spel.

Vem står i mål?
– Barulin.

Vilka bortfall har vi?
– Anton Steiland, Niclas Karlsson, Melwin Sundén, Nico Joki och Alexander Kuvayev.