Klubbnyheter

INFÖR SERIEFINALEN: BHC – IK GUTS

| BORÅS HOCKEY – IK GUTS | LÖRDAG DEN 30 OKTOBER 15:00 | LEJONKULAN |

STREAMA MATCHEN HÄR

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

En fullspäckad dag som andas ishockey i Borås. Idag är det inte bara match utan ni kan också träffa huvudtränare GP tillsammans med Konstantin Barulin och Alexander Kuvayev utanför Knallerian i Knalleland mellan 11-12 idag. Passa på att snacka lite hockey, ta en selfie eller öva på lite ryska!

Idag kommer serieledarna IK Guts på besök till Borås och Lejonkulan och det vankas seriefinal då Borås ligger på en andraplats och behöver minst två poäng för att gå om och knipa förstaplatsen! BHC ställer upp med ett lag som har 6 st komfortabla raka segrar och vi kan nog hålla med om att en sjunde raka mot ingen mindre än IK Guts, hade smakat extra bra! Vi hoppas att vi får se välfyllda läktare i Lejonkulan idag och blir den berömda ”sjätte utespelaren” som så är så viktig för att knipa alla tre poäng i eftermiddag!

GP är redo för eftermiddagens drabbning..

Nu har vi inte spelat match på ett tag, hur har er vecka varit?
– Den har vart bra tycker jag. Vi har gjort det vi kan göra för att förbereda oss inför match igen, så veckan har vart väldigt bra tycker jag, så nu ska det bli kul med match igen!

Är grabbarna sugna på revansch mot IK Guts?
– Haha.. Ne men jag tar för givet att vi alla inser att det är ett bra lag som vi möter här idag med ett riktigt bra motstånd. Så det är klart vi vill vinna. 

Vad tror du vi kan förvänta oss för matchbild?
– Jag tror vi kan förvänta oss en jämn match. Det är två spelade lag som ställer upp idag och Guts vill, precis som vi, spela hockey. Dom spelar en bra hockey så det ska bli riktigt kul i eftermiddag. Det kommer bli en bra match att titta på. 

Står Barulin idag?
– Ja!

Bortfall i truppen?
– Melwin Sundén och Alexander Kuvayev är borta för skador och Love Wendell är sjuk.