Klubbnyheter

Inför matchen: Grästorps IK – Borås HC

· Grästorps IK – Borås Hockey · Onsdag 26 januari 19:00 · Åse & Viste Arena ·

STREAMA MATCHEN HÄR

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

Äntligen match igen! Det är ett friskt BHC vi kan ställa till spel idag när Grästorps IK står inför motståndet. Det är garanterat ett spelsuget BHC som ska ge sig in i fighten av tre poäng och vi är nog inte ensamma om att sakna att se våra krigare på isen – nu är det dags igen!

Vi tog oss ett snack med GP inför kvällens drabbning.

Nu är det äntligen dags för match igen, hur känns det?

– Det känns väldigt bra. Vi har nu tränat två pass med ett helt fullt lag. Under en längre tid har det varit allt mellan 6-10 spelare som kunnat träna. Men nu har vi kunnat köra två pass med samtliga spelare, även de som tillkommit. Det syns att vi är spelsugna nu och vi har visat på träningarna att vi längtar till match igen. Konkurrensen är dessutom väldigt hård och det är bra med tävlande på träningarna, alla vill visa vad man kan. Jag hoppas vi kan slappna av nu och komma igång med match igen och prestera.

De nya tillskotten till truppen, hur har de kommit in i gänget?

– Jättebra tycker jag. Jag har haft individuella samtal med alla där vi gått igenom vad vi vill och det vi tycker är viktigt och det vi står för. Jag tycker att alla tar väldigt bra hand om varandra och gett dom ett bra välkomnande till oss vilket är viktigt. Så det känns som att de har kommit in i laget på ett väldigt bra sätt, det är jag säker på!

Laguppställningen hittar ni på Swehockey i länken ovan där ni följer liverapporteringen. Tillgänglig cirka 1 timme innan matchstart.