Klubbnyheter

Inför Hyllningsmatchen: BHC – Värnamo

OBS! Covid-pass gäller för detta evenemang!

· Borås Hockey – Värnamo Hockey · Onsdag 8 december 19:00 · Borås Ishall ·

STREAMA MATCHEN HÄR

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

Idag är det Hyllningsmatchen hemma i Lejonkulan. Vi kommer att tacka av 4 st stora BHC-profiler som har satt stora avtryck hos oss alla, som förtjänar att bli uppmärksammade för sina åtaganden i HC-tröjan. Vi kommer tillsammans, innan matchen, att tacka av Simon Kämpe, Adam Höglund, Martin Karlsson och Victor Johansson. Vi hoppas att ni vill vara med oss när vi hyllar dessa fyra profiler! 

Men vi får inte glömma att det också kommer att spelas en match i Lejonkulan, Värnamo är det som kommer på besök och GP säger så här inför den

Vi börjar med den senaste matchen när vi vann med 0-3 borta mot Ulricehamn, vad vill du säga om den?
– Ja det började väl lite segt men jag tycker att det blev bättre och bättre under matchens gång. Men det kan lätt bli lite segt. Inget lag har något kvar att spela för längre, det spelar liksom ingen roll om man kommer på en femte plats och förstaplatsen har egentligen heller ingen betydelse. Vi har inget lag bakom oss som kan ta våran plats till Alltvåan, då kan det nog lätt bli lite segt. Men vi var det bättre laget och vi vinner rättvist. Men återigen så är man undrande över utvisningarna vi får på oss, vi är det spelförande laget, men match efter match så åker vi på dom. Jag tycker det är väldigt märkligt. 

Blir det lite finslip nu då inför Alltvåan, de matcherna som är kvar?
– Vi kommer att hålla oss till två-tre grejer som vi snackar om i laget och är överens om. Och så ska vi få det att fungera tillsammans. Även om det inte finns något kvar att spela för nu så vill alla lag vinna och det ska vi fortsätta med att försöka göra också. De här två-tre grejerna kommer vi snacka mycket om och hjälpa varandra varje match. 

Hyllningsmatchen idag, Värnamo kommer på besök. Tankar om den?
– Det är fyra killar som jag coachade i ett år. Det är fyra jäkligt bra killar som var bra att jobba med. Idag ställer vi upp med samma lag som sist borta mot Ulricehamn. Jag vet inte vad Värnamo ställer upp med men det är ett kompetent lag dom har som spelar. De var bra när vi mötte dom senast. Vi vill såklart vinna.

Civid-pass gäller för denna match. Du visar upp det i samband med din biljett tillsammans med din legitimation.