Klubbnyheter

Inför Gratismatchen! / Kuvayev är tillbaka!

OBS! Covid-pass gäller för detta evenemang!

· Borås Hockey – Mjölby HC · Onsdag 15 december 19:00 · Borås Ishall ·

STREAMA MATCHEN HÄR

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

Äntligen dags för den efterlängtade Gratismatchen där våra partners bjuder alla boråsare på inträdet! Passa nu på att se på en riktigt bra hockeymatch när tabelltvåan Mjölby besöker Lejonkulan för att ta sig an tabellettan BHC!

Senaste nytt från Head Coach GP… Alexander Kuvayev och Gustav Arvidsson är tillbaka i spel!

Idag kommer Mjölby på besök, ett lag vi haft bra matcher emot tidigare, vad tror du vi kan förvänta oss av matchen idag?
– Vi kan förvänta oss ett BHC som kliver på isen som kommer vilja vinna matchen. Vi har en del bortfall med skador och sjukdomar, men positivt är att Alexander Kuvayev och Gustav Arvidsson är tillbaka i spel! 

Vi har som sagt haft jämna matcher mot Mjölby tidigare, vad tror du det beror på?
– Mjölby är ett bra lag som har en bra spets som driver laget och de spelar en bra hockey. Mjölby är bra och då blir det jämnt, så det finns en anledning till att de ligger i topp 3 i tabellen. 

Det är Gratismatchen idag, tror du det påverkar BHCs prestation något?

– Jag hoppas det kommer mycket folk och kollar. Vi kommer vilja visa upp oss och spela en bra match och verkligen visa viljan där ute. Sen hur matchen kommer se ut, det kan man aldrig svara på. Men jag hoppas det kommer mycket folk som ger oss chansen att visa upp oss!

OBS! Vi har uppmärksammat tidigare att vi inte streamar våra matcher via Svenshockey.tv utan att vi har lämnat den plattformen och istället sänder via Play Stay Live. På Swehockey står det alltså fel. Vi sänder alla våra matcher från Stay Live och inget annat!