Klubbnyheter

Inför derbyt: GSK Hockey – Borås Hockey

| Borås Hockey – Värnamo Hockey | Onsdagen den 13 oktober 19:00 |  Lejonkulan |

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

Vi har fått information från GSK Hockey att de inte ännu vet om matchen kommer att livesändas. Gör den det så kommer den att läggas upp på svenskhockey.tv, i annat fall kan ni följa liverapportering från matchen via länken ovan.

Nästa uppgift som BHC står inför är bortamatch mot Gislaved, endast 1 timmes bilfärd från Borås. Det vore kul om vi fick se lite rödklädda på plats idag som hjälper BHC till 3 nya poäng!

BHC har de senaste två matcherna, likt försäsongen, fått in ett bra flow i spelet och bjuder på väldigt underhållande och fin ishockey att titta på. Vi hoppas på samma energi och kämpaglöd även ikväll!

Såhär säger GP om kvällens drabbning..

Gislaved står inför motståndet ikväll, vad tänker du om den uppgiften?
– Vi vet inte så mycket om Gislaved mer än att Mattias Remstam är tränare där och säkerligen gör ett jäkligt bra jobb. Så för oss blir det att fokusera på vårt spel, göra våra saker på rätt sätt, jobba mycket med försvaret och täta till det. Spela enkel hockey och göra rätt helt enkelt. 

Vad det något från förra matchen som du tycker ni gjorde extra bra, som du vill se även idag?
– Jag tycker att vi förflyttade pucken bra och var snabba i anfallszon och egen zon samt passningsspelet, så det vill jag se även idag. Vi hade också jäkligt roligt där ute och jag hoppas få se samma spelglädje idag. 

Vem ställer du i mål?
– Barulin står. 

Vilka bortfall har vi?
Niclas Karlsson och Benjamin Magnusson är fortsatt borta, och idag även Anton Steiland.