Klubbnyheter

Inför Borås-Mörrum

På söndag är det dags för ”Free ticket game” när Mörrum gästar Borås Ishall.

Det kommer vara mycket folk i Borås ishall, kom i tid! Innan matchen kommer kommer Niklas Andréns minnesfond att delas ut på isen. Läs mer om det här: Niklas Andréns minnesfond.

Om bortalaget: Sett till tabellen så kommer det bli en tight match, Mörrum ligger 3 poäng bakom Borås med en match mer spelad (kommer jämna ut sig under fredagskvällen när Borås åker ner till Tyringe). Mörrums storstjärna Marcus Paulsson, med 399 SHL matcher och 71 slutspelsmatcher, saknas på grund av avstängning. Värt att hålla ögonen på är #92 Adam Bäckstrand som leder interna poängligan och varit utlånad till Allsvenskan ett par matcher denna säsongen. Även Kahlid Ibrahim (#13) har varit i toppen av Mörrums poängliga i flera år och kommer säkerligen sätta sitt avtryck på matchen. I laget finns Borås bekantingen Samuel Wälimaa som gjort ett par juniorsäsonger i Borås och 22 matcher i Hockeyettan säsongen 2019-2020.

Biljetter: Bokas som vanligt enklast via hemsidan: Biljetter Borås-Mörrum.

Se till att boka din biljett, det kommer bli mycket folk och sittplatsbiljetterna går åt som smör i solsken.

Entrén: Precis som tidigare matcher så kommer alla åskådare att visiteras och väskor är är förbjudet enligt myndighets direktiv (skötväskor och väskor med medicinskt syfte undantagna).