Klubbnyheter

INFÖR BHC – MJÖLBY / Ny plattform för streaming av våra matcher!

| Borås Hockey – Mjölby Hockey | Fredag den 20 oktober 19:00 |  Lejonkulan |

KÖP BILJETTER

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

Beslut om streaming:
Vi har tagit beslutet att inte sända vår match via svenskhockey.tv idag utan byter plattform till play.staylive.se för dagens match!

STREAMA KVÄLLENS MATCH HÄR

Inför kvällens match har vi olika erbjudanden. Bli medlem i Borås Hockey (i länken ovan) och erhåll 1st gratisbiljett till matchen. Är du redan medlem så kan du bjuda med en kompis helt gratis (tryck på ”paketerbjudanden” vid val av biljett). Dessutom får du som medlem 10% rabatt på ett helt köp i kiosken och i shoppen! Din gratisbiljett får du skickat som ett SMS till det telefonnummer du angiver vid registrering och fakturan får du skickat till din mail.

Medlemsskap kostar 200kr + 19kr fakturaavgift/serviceavgift och gäller för hela säsongen.

—-

Ikväll kommer serietvåan Mjölby Hockey på besök till Lejonkulan och ska stå upp för kamp mot ett gäng spelsugna BHC-spalre inför hemmapublik! Borås kliver på med trygga 3 raka segrar och ska nog kunna bjuda till en riktigt bra hockeymatch även idag!

Såhär säger GP om kvällens drabbning

Vi tog tredje raka vinsten borta mot Gislaved i fredags, vad vill du säga om den?
– Ne men vi har ju två perioder, helt klart. I första och sista är vi det bättre laget på isen, även om jag tycker att vi var spelförande i den andra också, men vi gör lite misstag som dom förvaltar och får utdelning på. Som jag sagt tidigare så kommer vi få jobba hårt i varje match om vi ska ta poäng. 

Nu har ni spelat fyra matcher i den här serien, har ditt uppdrag här överträffat dina förväntningar?
– Ja det tycker jag verkligen att det har gjort. Som jag sa innan så är det här en serie en väldigt hög nivå, högre än när jag var här för två år sedan. I våran serie, Södra B, så tycker jag det finns många bra lag som är med och utmanar vilket är väldigt kul. 

Och idag möter vi serietvåan Mjölby, vad säger du om den drabbningen?
– Idag möter vi ett av topplagen. Det kommer bli en värdemätare och se hur vi kan matcha dom.  Precis som de gör med oss så kollar man på deras power play, box play med mera.. Mjölby har några skickliga äldre spelare men deras yngre spelare är poängförande nu så det gäller att se upp och matcha ordentligt och hålla oss till vårt spel. 

Vem ställer du i mål ikväll?
– Barulin. 

Vilka bortfall har vi?
– Benjamin Magnusson är tillbaka idag, ny på skadelistan är Melwin Sundén och fortsatt borta är Niclas Karlsson för huvudskada.