Klubbnyheter

Inför Alltvåanpremiären: Borås HC – Mjölby HC / STREAMA MATCHEN!

· Borås Hockey – Mjölby HC · Söndag 9 januari 16:00 · Borås Ishall ·

STREAMA MATCHEN HÄR

FÖLJ LIVERAPPORTERING |
STÖTTA BORÅS HOCKEY – BLI MEDLEM |

Alltvåanpremiären är äntligen här! Det är ett friskt och sjukdomsfritt BHC som ställer upp i kamp mot Mjölby HC hemma i Lejonkulan i eftermiddag. Mjölby, som BHC mött 3 gånger under grundserien blir alltså det första motståndet inför den stundande Alltvåanserien. Frågan är vilket lag som kniper seriens första poäng. Vi tror det blir en tuff och jämn fight ute på isen som ingen vill missa!

Vi tog oss ett litet snack med GP inför matchen..

Hur har ledigheten för er sett ut, har den varit bra?
– Det har varit bra. Efter den sista matchen vi spelade så var vi lediga i 6 dagar, sen tränade vi fyra dagar och sedan hade vi lite ledigt igen över nyår. Nu har vi tränat hela veckan, så det har varit bra.

Har de spelarna som har dragit ett stort lass i Grundserien kunnat återhämta sig på ett bra sätt?
– Jo men det tycker jag. Vi har gått på väldigt kort om folk. Men nu har vi inga sjukdomar som har satt stopp för oss. Vi har ju inte alla nyförvärven på plats ännu, men vi har en bredare trupp på bena idag och vårt nyförvärv Melwin gör debut. 

Ja det är ju några nyförvärv som har signats här under mellandagarna, tycker du att de besitter de kvalitéer som du söker?
– Det tycker jag verkligen. Alla är som sagt inte på plats ännu. Men jag tror detta kommer bli riktigt bra. Vi får se hur det kommer se ut när de två forwardsen och backen anländer också, men jag tror det kommer bli bra och de spelarna har det jag har sökt. 

Hur är känslan inför idag när vi gör första matchen i Alltvåan?
– Det gäller att kliva in och vara bestämda och visa vad vi vill med denna serien. Att vi är med från start. Men det är inga konstigheter, vi vet alla vad som krävs och vad som ska göras, det gäller bara att göra det också. 

I Alltvåan och fortsättningsvis kommer vi inte att lägga ut den aktuella truppen inför respektive match. Ni kommer att hitta laguppställningen ca en timme innan matchstart genom att klicka på ”Line Up” på länken ovan ”följ liverapportering”.