Klubbnyheter

Förstärkning: ”han har vunnit SM-Guld”

Han har spelat både J18-VM och J20-VM för Sverige. Spelat i klubbar som Malmö, Färjestad och Frölunda i SHL. Han har under sin karrär vunnit SM-guld med Färjestad och tagit 3 SM-silver. Fått titeln ”mest assist” i Allsvenskan under en säsong. I tyska högsta ligan ”DEL” tog han hem nästan allt en försvarare kan under en säsong närmare bestämt ”defensmen of the year” ”most assist by defensmen” ”most goal by defensmen” ”most point by defensmen”. Så efter 8 säsonger i Allsvenskan fördelat på 259 matcher och 212 poäng, 7 säsonger i SHL fördela på 258 matcher och 74 poäng och efter 9 säsonger i DEL fördelat på 416 matcher och 261 poäng – kliver han nu inom kort på isen i Lejonkulan.

Vi är mycket stolta att vi tillsvidare kommer få hjälp av ingen mindre är Fredrik Eriksson som tror på vår resa och vår satsning. Fredrik har inget kontrakt med oss utan kommer tillsvidare att träna och spela matcher med oss då han bor i närheten av Borås. Det blir en win-win där Fredrik håller igång och är i form för att komma ut och spela igen samtidigt som vi får hjälp på vägen.

Vi är mycket glada att Fredrik väljer att vara med och hjälpa oss fram tills eventuella andra uppdrag står för dörren. Han är en fin spelare med fina ledarskapet som kommer bli en bra mentor i laget för våra yngre spelare. Han vet vad som krävs.

Varmt välkommen till Borås Hockey Fredrik Eriksson!