A-Lag, Klubbnyheter

Efter matchen: Borås HC – Karlskrona HK

Borås förlorade idag hemma mot Karlskrona HK efter en stark upphämtning i slutet av tredje perioden.

Borås förlorade idag på hemmaplan mot storstasande Karlskrona HK. Karlskrona arbetade upp en 0-3 ledning under matchen. I slutet av matchen arbetar Borås sig tillbaka till matchen och reducerar till 1-3 i powerplay och sedan får man in 2-3. Det blev spännande in i slutet, men Karlskrona går segrande ur matchen.

Gunnar Persson säger så här efter matchen.

Jämn match idag. Vad lyckades ni bra med idag?
Vi som lag var mycket närmare o tätare på spelarna i Karlskrona. 

Vad saknades för att ta poäng idag?
Lite mer flyt i målskyttet. 

Tyringe borta i nästa match. Hur laddar ni för den?
Vi tränar måndag och tisdag. På onsdag är vi på och tävlar igen och då ska vi göra allt vi kan för att ta första trepoängaren. 

Matchfakta:

Målskyttar för Borås:
1-3 PP: Henrik Eriksson (Fredrik Eriksson, Vadim Berdnikov)
2-3 PP: Anders Eriksson (Fredrik Eriksson)
Skott: 35-22 (8-4, 12-12, 15-6 )
Publik: 582 personer


TEKNISKA PROBLEM MED WEBBSÄNDNINGEN

Vi har de två senaste matcherna haft tekniska problem med webbsäningarna av matcherna.  Vi är lika besvikna som er tv-tittare att det inte fungerar. I HockeyTvåan sände vi alla våra matcher via Staylive och på samma uppkoppling utan problem och uppkopplingen är anpassad för evenemang och har i grunden en uppkoppling som är bland de snabbaste man kan ha. Under perioder av matchen tappar det nätverket som används all signal, vi spårar och kartlägger via staylives verktyg. Det här problemet med störningar har dykt upp under de senaste två veckorna och felsökning pågår. Då vi hyr utrymmen och lokaler av en kommunen kan vi inte göra mer än att felanmäla och ligga på kommunen om felsökningarna och om att få tillbaka stabiliteten i nätverk.

Återigen vill jag beklaga kvalitén och förstår din besvikelse.
/Webb-teamet