Klubbnyheter

Borås Hockey Skills camp Powerd by CCM (Jullov)

Borås Hockey Skillscamp Powered by CCM Borås Hockey Skillscamp Powered by CCM bjuder in till campverksamhet under säsongen 2022-2023. Camperna kommer ligga i samband med skolornas ordinarie lov.

Jullovscamp
Årets jullovscamp kommer arrangeras mellan tisdag den 3 januari och torsdag den 5 januari. Ca: tiderna för dagarna kommer vara 09:00-16:00. Temat för julcampen är matchspel. Det innebär att minst ett av passen varje dag kommer bestå av spel i olika former. Spelformerna är anpassade utifrån ålder på spelarna. För de äldre grupperna kommer stor vikt läggas på helplansspel med feedback.

Varje dag kommer bestå av:

  • Ett pass med teknikträning / målvaktsfokus.
  • Ett till två matchpass där det kommer vara spel i olika former.
  • Ett fyspass /dag
  • Teknikträning off-ice
  • Lunch
  • Mellanmål

Grupper:

  • A-ung (elitförberedande) födda 2007-2008
  • B-ung födda 2009-2010
  • C-ung födda 2011-2012

Ledare:
Ledare under campen kommer komma från föreningens elitverksamhet, tillsammans med inbjudna gästinstruktörer från regionen. Fysen kommer hållas av instruktör från föreningen.

Målvaktsträning
Under campen kommer det vara målvaktstränare på plats vid minst 1 ispass / dag och ett matchpass/dag.. Målvaktstränare är Axel Johnson som är målvaktstränare för juniorerna i Borås och målvaktstränare för Västergötlands distriktslag.

Avgift:
Anmälningsavgift: 1799 kr
Målvakter: Anmälningsavgift: 999 kr

Black-week erbjudande:
Fredag den 25/11 har du chans att anmäla dig till jullovscampen och ta det av ett black week erbjudande. Anmäl dig under fredag den 25/11 och du betalar:
Utespelare: 1599 kr
Målvakt: 799 kr

Anmälan:
Anmälan öppnar fredag den 25/11 kl 09:00. Black week erbjudandet gäller enbart under fredag den 25/11.
Anmäl dig genom att gå in på: https://camp.laget.se/BorasHockey/Boras-Hockey-Skillscamp-Powerd-by-CCM-Jullov

Villkor:
Reservation för att inte campen blir av vid för få deltagare eller att platserna tar slut (först till kvarn). Vi reserverar oss också för att göra om gruppindelningen om det behövs för att få jämna träningsgrupper i antal. Anmälningsavgiften måste vara betald 14 dagar innan campen och anmäler man sig när det är närmare än 14 dagar ska man betala fakturan så snabbt som möjligt. Vid senare avanmälan än 14 dagar innan campstart återbetalas ingen ersättning utan läkarintyg.

Vid frågor kontakta camp-ansvarig:
Mail: ungdom@borashockey.se