Klubbnyheter

Borås Hockey- IF Troja-Ljungby, onsdagen den 6:e december

Nu är det dags för Troja hemma. Vi kan se fram mot en varmare match än senast mot Mörrum, en värmepump i ishallen hade gått sönder och vi hade inte mer än 5 grader varm i ishallen. Nu är en ny värmepump påväg och enligt Borås Stad så är planen att den skall vara på plats och igång under morgondagen. Vi ber om ursäkt till er som frös senast och ser fram mot en varmare ishall på onsdag.

 

Inför matchen: Det gamla klassiska hockeylaget Troja-Ljungby kommer på besök och det kommer bli en tuff kamp i Borås Ishall. Troja är i dagsläget två poäng före Borås vilket innebär att det kan vara ombytt tabellplacering på onsdagskväll. Troja har genomåret varit ett stabilt topplag i Hockeyettan med flera avstickare till Allsvenskan. Denna säsongen har varit lite trögare vilket gör att de, liksom Borås, efter jul kommer spela i fortsättningsserien.

 

Rinkside: Det kommer att servas mat och dryck i Rinkside, köp din matbiljett via hemsidan. Bokningen av mat stänger 10.00 på matchdagen. Dryck (öl och vin) serveras till alla myndiga personer så ta er dit om ni vill släcka törsten. Grindarna öppnar 60 minuter innan matchstart.

Biljetter:  Köp biljett

Entrén: Precis som tidigare matcher så kommer alla åskådare att visiteras och väskor är är förbjudet, enligt myndighets direktiv (skötväskor och väskor med medicinskt syfte undantagna).

Tyst minut: Inför matchen kommer en tyst minut att hållas i Seth Vestbergs minne. Läs mer om det här: Borås Hockey har sorg

Sändning: Matchen kommer att sändas på Hockeyettan Play och Borås Tidning. Vi ber om ursäkt för problemen vid senaste matchen där vi inte kunde ha bild i första perioden. Sändningen var igång men 10 minuter innan matchen gick den ner och det visade sig bro på ett kretskort i en av de switcharna som för över bild till sändningen som gav upp. Det tog ett tag att felsöka och testa förbikoppling innan vi kunde få igång bilden.