Klubbnyheter

Borås Hockey i samhället säsongen 2022-2023

Borås Hockeys verksamhet växer och under säsongen har föreningen varit närvarande på olika sätt ute i samhället

Street hockey

Borås Hockey har under säsongen erbjudet Borås Stads skolor ett besök av föreningen. Besöket har kallats för Street Hockey och har gått ut på att föreningen är ute på raster och erbjuder barnen en möjlighet till rörelse genom att spela Street Hockey. Under besöken har många barn varit i rörelse, samtidigt som det blev väldigt många skratt.

Besök på Sjöbo Fritidsgård

Under hösten var Borås Hockey närvarande på Sjöbo Fritidsgård med spelare från representationslaget för att spela Street Hockey. Sjöbo Fritidsgård arrangerar sportkvällar tillsammans med RF-SISU och det var två givande kvällar för föreningen att få träffa ungdomarna på plats i idrottshallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Street Games under Sportlovet

Under sportlovet var Borås Hockey på plats vid Boda Isbana och arrangerade prova-på aktiviteter för barn- och ungdomar i området och för övriga Borås. Under dagarna var det många barn som provade på att både åka skridskor, köra teknikbanor och spela smålsagsspel tillsammans med föreningens juniorer som var på plats och hjälpte till. Några av dagarna var det även spelare från representationslaget på plats.

Vill du eller ditt företag vara med och göra vår sport bredare genom att skapa förutsättningar att komma ut i samhället?

Kontakta vår marknadsavdelning via Axel Johnsson (axel.johnsson@borashockey.se) för mer information om hur du/ni kan engagera er.