A-Lag, Klubbnyheter

Back till Borås Hockey!

Guess who´s back, back again?

189 cm lång och ett rungande slagskott, det är ingen mindre än Nico Joki! Nico var med och förde upp Borås i Division 1 för två säsonger sedan vart efter han lämnade för spel i Kiruna och Hockeyettan Norra. Efter en kort sejour i Polen så kommer han nu tillbaka till Borås. Vi fick till en kort intervju med Nico som var mitt i flyttpackningen:
Vad har du saknat med Borås?
-Jag har saknat mycket, många kompisar och min dotter föddes under förra sejouren i Borås så det ska bli kul att komma tillbaka. Jag har talat med flera killar i laget nu och det känns kul att få träffa dem igen. Kanka, Arvidsson och de andra, det ska bli roligt! Flyget går imorgon men jag tror inte jag är spelklar till helgen, det är papper till förbundet som ska lösas men vi får se.
Vad kommer du bidra med i Borås Hockey?
Jag är offensiv back som ska vara i topp bland backarna. 
Senaste klubben i Sverige är Kiruna där du levererade en hel del poäng och dök upp i Hockeyettans ”Veckans femma” ett par gånger, hur var säsongen där?
Det var bra, jag gjorde en hel del poäng. Sen var jag nära att komma tillbaka till Borås i slutet på förra året när Kiruna i stort sett hade spelat klart och Borås ville ha mig men det löste sig inte då. Det är kul att vara tillbaka nu, detta ska bli en bra säsong. Lagret är bra på pappret så det kommer vända. 
Vi önskar Nico varmt välkommen tillbaka till Borås och Borås Ishall!