Klubbnyheter

Assisterande General Manager: Mattias Hyttinen

Nu har turen kommit till en riktigt känd kille i dom inre kretsarna som i år tar steget upp och kommer fungera som assisterande General Manager samt jobba med statistik och video tillsammans med ledarteamet i A-laget. Ingen mindre än vår egen produkt Mattias Hyttinen!

Större BHC hjärta får man leta efter! Han är en stor bidragande orsak till vår fina juniorutbildning och utvecklingen av denna. Det ska nu blir riktigt kul att se Mattias utvecklas i sina nya roller. Han kommer naturligtvis också finnas med i sin funktion mot junior fortsatt också. I Mattias förstärker vi organisationen runt laget ytterligare och får en dimension till.

Mattias som trots sin unga ålder hunnit vara spelare sedan hockeyskolan i Borås HC. Varit med igenom hela vår elitverksamhet upp till J20 elit. Innan han trappade ner och spelade ett år i Borås lynx. Förutom ett år som juniortränare i Troja-Ljungbys J18 så har han varit moderklubben trogen. Förra året tog han steget upp från båset som tränare och blev mer en nyckelfunktion och stöd till hela juniorverksamheten. Nu tar han alltså ytterligare steg i utvecklingen!

Varm välkommen till en säsong till i BHC-kavajen säger vi till Mattias Hyttinen!