Klubbnyheter

Ansökan till Hockeygymnasiet för spelare födda 2007

Nu börjar det bli dags för de spelare som är födda 2007 och går i nionde klass att göra sina val inför gymnasiet. Ansökan till Borås Hockeygymnasium är öppen.

Borås Hockey bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Sven Eriksonsgymnasiet och Almåsgymnasiet. Hockeygymnasiet i Borås vänder sig till dig som brinner för din idrott, som för din ålder tillhör de bästa i din region och som har elitambitioner. Du ska ha en stark vilja och en ambition att klara både gymnasiestudier och elitinriktad ishockey parallellt.
Vi vill genom vår satsning få fram blivande elitspelare och/eller ledare. Därför har Borås Hockey i samarbete med skolan ett upplägg där du ges de möjligheter och förutsättningar som krävs för att klara både skola och ishockey. Det är viktigt för oss att du efter gymnasieåren står väl förberedd inför framtiden, idrotts- såväl som utbildningsmässigt.

Hockeygymnasiet i Borås vill ge talangfulla spelare god handledning och bästa möjliga träningsförutsättningar för de ska kunna utvecklas till spelare/ledare på elitnivå. Dessa talanger ska även klara av studierna med goda resultat.

För mer information om Hockeygymnasiet, gå in på https://www.borashockey.se/hockeygymnasiet/

Fyll i ansökan till hockeygymnasiet med start 23/24, och anmälan till try-out camp, tryck här