IINFORMATION OM COVIDBEVIS

Borås Hockey kommer från den 1 december att tillämpa formen med covidbevis för att fortsätta våra evenemang utan inskränkningar. 

Vi är väldigt tacksamma för att vi haft störst publik i hela Sverige för vår serie i Lejonkulan. Vi hoppas och tror att dom flesta kan fortsätta gå på våra matcher.

Vi kommer från matchen den 8 december mot Värnamo och framåt att kontrollera vaccinationsbevis med tillhörande legitimation i samband som man visar upp sin biljett i entrén. Detta gäller så länge Folkhälsomyndigheten och regeringen kräver det.

Undantagna är personer under 18 år och personer som medicinska skäl inte bör vaccinera sig och har intyg på detta från läkare. 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ INFÖR KOMMANDE MATCHER

– Kom i tid då viss köbildning är trolig.

– Var förberedd med ditt vaccinationsbevis, legitimation och biljett när du träffar våra entrévärdar. Då går allt snabbare för gästerna som väntar i kö.

– Ännu viktigare med förköp av biljetter för att minska trängsel och minska köbildning.

Vi hoppas och tror att vi tillsammans kan fortsätta skapa samma fantastiska stämning i Lejonkulan framöver! 

Här kan du köpa biljetter till Borås hockey hemmamatcher

Kom till ishallen och stöd Borås Hockey´s A-lag och se härlig hockey live. Boka familjebiljetter, seniorbiljetter, och seriebiljetter, om ni blir medlemmar får ni ännu bättre erbjudanden på biljetter! 

  • Medlemspriser (priserna är personliga för våra medlemmar, namn på biljetten ska stämma överens med namnet på medlemskortet).
  • Vid biljettköp i en ålderskategori måste ålder kunna styrkas om så önskas av funktionärer.
  • Inga återköp eller byten tillåts. Gäller även force majore.
  • Medlemspriser gäller endast förköp via hemsidan.
  • Till alla priser tillkommer av biljettlevrantören fastställd serviceavgift, gäller även köp på plats.