Målgrupp: Nybörjare

ISKUL

Iskul / Hockey för kul – Vår nya insteg med fokus på glädje lek och rörelse. Här startar er resa som hockeyspelare mellan 3-15 år. Tanken är att detta är ett insteg och en första hållplats på vägen till din träningsgrupp du ska tillhöra. Men självklart får du stanna så länge du vill.

Vid första träffen skrivs du in som medlem och betalar medlemskap för ditt barn. Vi har personal på plats som tar hand om er och hjälper er efter behov med stort som smått. Vårt mål är att ni ska länga tillbaka och haft en glädjefylld upplevelse tillsammans med oss. Innehållet kommer vara Lek, friåkning, skridskoåkning och vem vet vår maskot Boris kanske tittar förbi och säger hej för några selfies.

Vi rekommenderar att oavsett ålder besöka minst 1 pass på is kul för inskrivning och information.

Vi erbjuder kostnadsfritt låneutrustning så långt lagret räcker per träningstillfälle!

Tider: måndagar 18:00-19:00

YOUNGSTARS

Youngstars – Riktar sig mot barn som är upp till 10 år.

Då huvuddelen av gruppen tillhör åldrarna som ej har startat lag upp till född 2017. Men är du äldre och nybörjare så vill vi att du börjar här efter is kul, innan du och ditt barn känner att det känns bra att slussas upp till lagen.

Denna grupp kommer troligen vara den största då vi har flera årskullar på is samtidigt. Här kommer ledarna att dela in i olika grupper för att få en så bra och rolig träning som möjligt.

Lördagar 12:00-13:00* tiderna kan variera på grund av matcher Se kalender via länk: SE KALENDER (obs v.40 11:40 start 8 /10 (söndag).

Priser:

Is kul & Youngstars: Endast medlemskap, tack vare samarbete med en partner så kan vi denna säsongen ta bort avgiften helt för ”is kul” och ”youngstars”. (medlemsskap kostar 200:-)

För iskul erbjuder vi kostnadsfritt låneutrustning så långt lagret räcker per träningstillfälle!

Frågor: Ungdom@borashockey.se

Reservation för tryckfel och ändringar av tider och dagar.

INFORMATION VÅRDNADSHAVARE(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)

INFORMATION SPELARE

Fullständigt personnummer
Nivå på spelare(Obligatoriskt)