BORÅS HC J20

Vi söker en materialare till juniorverksamheten

Brinner du för ishockey, vill du komma nära sporten och se morgondagen talanger på nära håll? Vill du vara med att skapa dom bästa förutsättningarna för spelare och bidra att till framgångsrik spelarutveckling?

Vi söker en materialförvaltare till vår juniorverksamhet i Borås.

Vi söker en person som har intresse för att utveckla och sköta markservicen inför, under, efter träning och tävling. En person med intresse för teknik, material och säkerhet. Vi letar efter en person som kan stanna med oss under flera säsonger och bidra till vår juniorverksamhet. Bidra genom att arbeta tillsammans med huvudtränare, assisterande och övriga ledare kring junior lagen för att bygga upp en långsiktig juniorverksamhet för spel i dom högsta serierna för juniorer i Sverige.

Du skall ha ett sinne för ordning, serviceinriktad, lösningsorienterad och lyhörd, trivs med att samarbeta, brinner för ishockey, har ett intresse för utbildning av ungdomar i juniorålder samt att du är bekväm med att ställa krav på personer i din omgivning.

Vi ger dig chans till att arbeta ideellt i en växande hockeyförening, i en miljö med mycket kunskap och med drivna och ambitiösa hockeytalanger.

Arbetet sker främst på kvällar och helger. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som materialförvaltare alternativt har spelat ishockey i ett flertal år.

Vi tar gärna emot din ansökan på mail, i detta mail vill vi ha en beskrivning av dig själv både som person samt som materialförvaltare. Hör av dig med din ansökan till kansli@borashockey.se. Märk din ansökan ”Materialare till Junior”.

Välkommen ombord!