BORÅS HC J20

Dags att presentera förläningar inför kommande säsong

Sommaren närmar sig och J20s trupp börjar sätta sig. Nu är det dags att presentera förläningarna inför säsongen.

Nu presenterar vi J20s alla förlängningar. J20s ansvariga tränare Karl Wengdahl har kommenterat kring spelarnas förlängningar.

Holger Härensten

En offensiv center som både kan göra mål och passa. Holger har alltid bidragit framåt men har även under åren utvecklat sin defensiv och blivit en center vi spelat i många spelformer. Det ska bli kul att se vilka ytterligare steg Holger kan ta under kommande säsong.

Jesper Leinonen

En back med bra skridskoåkning och spelförståelse. Jesper tog under förra säsongen stora kliv i sitt offensiva spel och där tror vi att han kommer fortsätta att utvecklas under kommande säsong.

Lukas Kalny

En offensiv ytterforward med bra spelförståelse. Lukas har under sina 2 säsonger i Borås Hockey visat en väldigt bra träningskaraktär och det är något vi värdesätter. Lukas kommer under säsongen 23/24 vara assisterande lagkapten för J20.

Melker Kåvestam

Rejäl back med många kvaliteter. Melker kom till Borås inför förra säsongen och har under förra säsongen haft en stor utveckling både fysiskt och taktiskt. Vi tror att Melker har mer att erbjuda.

Melvin Thebo

Hårt jobbande tvåvägsback med bra ledaregenskaper. Thebo har en vinnarskalle som smittar av sig på hela laget. Thebo kommer även under säsongen 23/24 att vara lagkapten för J20.

Theodor Saarinen

En slitvarg som gillar att irritera och vara jobbig mot sina motståndare. Saarinen kommer varje dag till träningen för att utvecklas och det är något som ska bli kul att följa i hans vidare utveckling.