BORÅS HC J18

Update J18 Region

Veckorna springer på och vi har nu genomfört de tre första veckorna på plats i Borås. Veckorna har innehållit många träningar och teoripass som ska ta oss i önskad riktning under den kommande säsongen.

Fysen har präglats av att träning som ska bygga vidare på spelarnas fysik utifrån den grund som de lagt under barmarkssäsongen. Teorin har vi de inledande veckorna fokuserat på vår gemensamma värdegrund. De sista veckorna har vi i de teoretiska gått igenom spelidén i försvarszon. Träningarna på is har vi i inledningen fokuserat på tekniska grunder för att under den senaste perioden gå över till att träna in de ramar vi vill se i vårt spel i försvarszon.

Förutom massa träning och teori har vi också hunnit med lite annat också. Fotbollsmatch mot J20, pannbensträning i Björbobacken och teambuliding med poängjakt över Borås. Aktiviteterna har syftat till att stärka gruppen och svetsa samman den.

Nu laddar vi på för säsongens första träningsmatch som går av stapeln på torsdag. Hanhals kommer på besök och jag tror alla verkligen längtar efter att få dra på sig matchstället och gå upp och tävla fullt ut i matchsituation igen. Det var längesen vi gjorde det och vi kommer njuta av stunden!

Med vänlig hälsning,
Ledarna i J18