BORÅS HC J18

GAMEDAY J18R: Borås HC – Vita Hästen

Det är dags för den första matchen i november månad och serien vänder. Alla lagen har mötts en gång och nu väntar returmötena. Idag möter Borås HC laget från Östergötland, Vita Hästen.

I den senaste matchen lagen emellan vann Borås i seriepremiären. Efter det har lagen spelat tio matcher till och spelet har utvecklats tillsammans med individernas skicklighet. Nu är det dags för returmötet lagen emellan och det är en helt ny match. Efter ett uppehåll i serien är spelarna i båda lagen taggade på att börja tävla igen och en match i högt tempo är att vänta.

Tränarna för Borås inför dagens match:
Vi har haft en första omgång i serien där vi haft många bra prestationer. Vi har en stor trygghet i vårt grundspel och vi vet vad vi klarar av när vi går in med en ödmjuk inställning till det jobb vi behöver göra varje dag. Inför dagens match gäller det att hitta tillbaka till det hårda jobbet utan puck från start. Utifrån det vill vi växa in i matchen och se att vi fortsätter ta steg i spelet med puck. Laget är taggade på att få tävla igen efter en veckas uppehåll!

Matchfakta:

Dag: söndag 6 november
Plats: Borås Ishall
Nedsläpp: 14:00

Följ matchen på plats eller via svenskhockey.tv
https://www.svenskhockey.tv/sv/game/635f646cdaafc3348c7e35f1