A-Lag, Klubbnyheter

Fredagsmatch, slips och hyllningsceremoni!

Nästa hemmamatch är nu på fredag den 20:e oktober klockan 19.00 då Tyringe gästar Borås Ishall.

Inför match:
Värt att notera är att Gunnar Persson kommer att hyllas innan nedsläpp. ”GP” har både haft en framgångsrik spelar och tränarkarriär och under tiden i Borås Hockey har han bland annat lett laget till Play off mot Elitserien och avancemang till Hockeyettan. Detta skall uppmärksammas och firas!

Vi har även en brödrakamp på isen där Borås rivjärn, nummer 44, Robin Höglund ställs mot sin lillebror Johan Höglund. Håll utkik efter nummer 90 i gästande Tyringe, det är upplagt för en fysisk batalj på isen.

Mat:
För den hungrige så finns möjlighet att köpa en plats i Restaurang Rinkeside där Orangeriet står för servering av kycklingfilé och potatisgratäng med dijon och dragonsås. Dessutom har vi ett beviljat alkoholtillsånd tillsammans med Orangriet, vilket innebär att även du som icke är matgäst kan köpa något gott att dricka i periodpauserna! KLICKA HÄR för att säkra din fredagsmiddag – möjligheten stänger 10.00 på matchdagen (med reservation för att det kan bli slutsålt tidigare).

I vanlig ordning finns möjlighet att köpa hamburgare, korv, våfflor och annat i våra kiosker. Vill man släcka törsten så serveras folköl i foajén i hörnet mot ståplatsläktaren.

 

Biljetter:
För att undvika köer, köp förköp!
Biljetter köps via: borashockey.se
På fredag är även ”Slipsensdag” vilket gör att alla som kommer till matchen iförd slips, matchtröja eller halsduk betalar 100 kr för en ståplatsbiljett.

Visitation:
Kopplat till omvärldsläget så kommer visitation av besökare att genomföras så vänligen kom till ishallen i tid för att undvika köbildning.

Väl mött i Lejonkulan!