Borås Hockey förstärker
A-lag - Nyheter

Borås Hockey har nöjet att presentera tre nya spelare och en ”gammal”. Det handlar om att förstärka på varje position i laget.

Alexander Bengtsson

Kommer senast från danska Odense dit han vart utlånad från IK Oskarshamn. En mycket kompetent målvakt som ansluter för att öka konkurrensen på den positionen och om det skulle hända något så har lagledningen två bra målvakter att välja mellan. Länk till profil på Eliteprospects.

Joshua Karlsson

En ung lovande back som kommer från Borås som vänder hemåt för att förstärka backsidan. I dagsläget har vi två skadade backar och då blir Joshua ett tillskott. Senast kommer Joshua från spel i division 2 och innan dess spelade han i Moras J20. Länk till profil på Eliteprospects.

Emanuel Åström

Är en forward som kommer för att få fart på målskyttet. I Mörrum GoIS denna säsong har han gjort 17 mål och Emanuel har även erfarenhet från Elitserien med Rögle BK. De senaste åren har det dock blivit spel i division 1 i Mörrum. Emanuel är en stor forward som jobbar hårt i varje moment. Länk till profil på Eliteprospects.

Erik Svenningsson

The King is back! Åtminstone förväntas han träna för fullt mycket snart och det återstår att se om det blir en comeback. Han säger själv att det hänger på om han känner själv att han kan tillföra laget något. Erik som större delen av sitt liv har spelat i Borås Hockey och var en bidragande faktor till att laget tog sig upp till Allsvenskan 2007 och det var då senast som Erik spelade en match i Boråsdressen, efter det blev det en match för Ulricehamns IF, så det var ett tag sedan som han spelade en match. Länk till profil på Eliteprospects.

 

Nyheter A-laget

 
Rutinerad målvakt till Borås
03 jul, 2014

I dagarna blev det klart att Martin Spångberg, målvakt född -85, senast i Värnamo, är klar för en säsong.

Läs mer...
 
David Kluge klar för två år
27 jun, 2014

Under torsdagen kom Borås Hockey överens med David Kluge, back född -95, senast i Nässjö, om ett kontrakt över två år.
– Jag har följt David under några år och han har haft en fin utveckling i Nässjö där han var tongivande som junior i a-laget under förra säsongen. David tillför storlek och ett bra tvåvägsspel. Det känns också kul att David har Lerum som moderklubb, en av våra samarbetsklubbar i närområdet, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
Alexander Vallgren klar för två år
25 jun, 2014

Under tisdagen kom Borås Hockey överens med Alexander Vallgren, back född -95, senast i Frölunda J20, om ett kontrakt över två år.
– Jag har följt Alexander i flera år, han är en bra, seriös kille och en duktig hockeyspelare. Han kommer framför allt att tillföra ett rörligt backspel och bidra både offensivt och defensivt, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
"Harry" klar
19 jun, 2014

I veckan kom Borås Hockey överens med Marcus "Harry" Harrysson, back född -93, senast i Ulricehamn, om ett kontrakt över ett år.

Läs mer...
 
Adde klar för Borås
06 jun, 2014

I veckan blev det klart att Andreas Lindblom, forward född 1992, och Borås Hockey kommit överens om ett kontrakt över ett år.

– Adde är ytterligare en kille fostrad i Borås Hockeys juniorverksamhet. Han hade det tufft säsongen som var då han åkte på en hjärnskakning under hösten som höll honom av isen under nästan tre månader. Han har dock tidigare visat mycket både i Alingsås på seniornivå och hos oss på juniornivå och är en spelare som är användbar både som forward och center samt är duktig både offensivt och defensivt, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Fredrik Svensson och Klas Wingqvist fortsätter
02 jul, 2014

Nu kan vi glädjande konstatera att vi får fortsatt kontinuitet på juniorsidan då Borås Hockey är överens med såväl Fredrik Svensson, som tränare för J20, och Klas Wingqvist för J18.

Läs mer...
 
Mats tränar J20 ytterligare två säsonger
02 jul, 2014

Det är nu klart att Mats Gustafsson kommer att fortsätta som tränare i J20 ytterligare två år.

– Det känns jättebra att ha Mats på plats på J20 och Petri på J18. Vi har varit i stort sett överens under en längre tid men har nu satt signaturer på kontrakten. Mats bidrar med erfarenhet och har tidigare visat vilken duktig lagbyggare han är både på junior- och seniornivå. Han har dessutom tränat de flesta av killarna förut, som är väldigt positiva till Mats. Mats kommer dessutom fortsätta att jobba med hockeygymnasiet och kommer troligen att engageras både på hockeyhögstadiet och som backup på a-laget, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
on. 20 aug. 2014 19:00
Borås Hockey
www
Kungälvs IK
www
---

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Borås Hockey 0 0 0 0 0
1 Bäcken HC 0 0 0 0 0
1 Göteborgs IK 0 0 0 0 0
1 Hanhals IF 0 0 0 0 0
1 Kungälvs IK 0 0 0 0 0
1 Kållered SK 0 0 0 0 0
1 Nittorps IK 0 0 0 0 0
1 Sörhaga/Alingsås Hockey 0 0 0 0 0
1 Tibro IK 0 0 0 0 0
1 Trollhättans HC 0 0 0 0 0
1 Töreboda HF 0 0 0 0 0
1 Ulricehamns IF 0 0 0 0 0

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons