Borås Hockey förstärker
A-lag - Nyheter

Borås Hockey har nöjet att presentera tre nya spelare och en ”gammal”. Det handlar om att förstärka på varje position i laget.

Alexander Bengtsson

Kommer senast från danska Odense dit han vart utlånad från IK Oskarshamn. En mycket kompetent målvakt som ansluter för att öka konkurrensen på den positionen och om det skulle hända något så har lagledningen två bra målvakter att välja mellan. Länk till profil på Eliteprospects.

Joshua Karlsson

En ung lovande back som kommer från Borås som vänder hemåt för att förstärka backsidan. I dagsläget har vi två skadade backar och då blir Joshua ett tillskott. Senast kommer Joshua från spel i division 2 och innan dess spelade han i Moras J20. Länk till profil på Eliteprospects.

Emanuel Åström

Är en forward som kommer för att få fart på målskyttet. I Mörrum GoIS denna säsong har han gjort 17 mål och Emanuel har även erfarenhet från Elitserien med Rögle BK. De senaste åren har det dock blivit spel i division 1 i Mörrum. Emanuel är en stor forward som jobbar hårt i varje moment. Länk till profil på Eliteprospects.

Erik Svenningsson

The King is back! Åtminstone förväntas han träna för fullt mycket snart och det återstår att se om det blir en comeback. Han säger själv att det hänger på om han känner själv att han kan tillföra laget något. Erik som större delen av sitt liv har spelat i Borås Hockey och var en bidragande faktor till att laget tog sig upp till Allsvenskan 2007 och det var då senast som Erik spelade en match i Boråsdressen, efter det blev det en match för Ulricehamns IF, så det var ett tag sedan som han spelade en match. Länk till profil på Eliteprospects.

 

Nyheter A-laget

 
Hallå Jens Gustafsson, du förstärker båset på lördag?
19 dec, 2014

Ja det ska bli jättekul. Det här är ett fantastisk roligt initiativ av Borås Hockey. Det ska bli mycket roligt att träffa alla spelare och ledare som man jobbade tillsammans med, men framför allt alla människor runt föreningen som stöttade laget. Allt från fans till ideella funktionärer som jobbade runt matcherna.

Hur var din tid i Borås?
Min tid i Borås var mycket lärorik och mycket har jag haft nytta av senare i livet som ledare. Det var ju mitt första uppdrag på seniorelitnivå som huvudtränare.

Vad gör du nuförtiden?
Sedan jag lämnade Borås har jag varit Örebro trogen, och är inne på mitt fjärde år här och har fått vara med på en fantastisk resa med klubben. Idag sitter jag med i vår sportgrupp och har hand om juniorverksamheten och scoutingen till allt från HG till A-lag!

Läs mer...
 
Henrik kommer!
18 dec, 2014

Hej Henrik Eriksson, bara två dagar kvar till Julmatchen!
– Det ska bli jättekul att komma "hem" till Borås och lira igen och träffa alla gamla lagkompisar och folket runt omkring föreningen.

Ja, det är nästan som hem för dig?
– Jag bor i staden med flickvännen när jag är hemma på sommarn. Tiden i Borås betydde mycket med tanke på att det var där jag trivdes som bäst när jag spelade i Sverige. Idag spelar jag i Herning i den danska ligan efter att spelat i Troja Ljungby i 2 säsonger.

Missa inte Henrik och alla andra ”gamla” lirare, på lördag klockan 15.00 i Julmatchen!

Entré till Julmatchen vuxna 60:- (Säsongs-/Partnerkort gäller inte)
Fri entré för barn och ungdomar under 16 år.

Läs mer...
 
Borås till Alltvåan!
17 dec, 2014

Det lyckades men i en, om man vill ha spänning, ytterst välregisserad tillställning.
– Oerhört skönt att vi grejade det men vi var riktigt på hälarna ett tag. På något sätt hittade vi en väg att vinna på. Jätteroligt för vårt unga lag. Nu ser vi fram emot att få mäta våra krafter i Alltvåan och där har vi allt att vinna, det passar oss bra, säger Hasse Hansson.

Läs mer...
 
GP i båset på lördag!
16 dec, 2014

Hej tränare Gunnar "GP" Persson, du kommer att stå i båset på lördag? Hur känns det att vara tillbaka?
– Jag hade två otroligt roliga och lärorika säsonger i Borås. Innan jag skrev på hade jag ett krav att vi skull behålla stommen av spelare som tog klivet upp i Allsvenskan. Vilket med facit i hand var rätt. Det drivet de visade mig var imponerande. Jag älskade att gå till jobbet varje dag och trivdes med alla i klubben och med boråsarna.

Läs mer...
 
Jens Karlsson kommer på lördag
15 dec, 2014

Hej Jens Karlsson, välkommen till Borås och Julmatchen på lördag!
Tack, det kommer att bli fantastiskt kul att både återse, spela med, och coachas av, alla dessa föredettingar.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Vindetr Julmatchen
21 dec, 2014

Programblad:
Nr 33

50/50-lotter:
Serie H
Nr 24
2630 kronor

Läs mer...
 
Missa inte Julmatchen!
18 dec, 2014

A-laget har klarat sig till Alltvåan, all heder till detta unga lag under Hasse Hanssons ledning! Med det avbockat i checklistan kan vi ägna all kraft åt årets festligaste händelse – Julmatchen! Laguppställningen finns här på sidan och gissa om Gunnar Persson, Johan Benker och nu även Jens Gustafsson är taggade!

Glöm inte att ladda fickorna med slantar för matchprogram (nostalgi!), 50/50-lotter, bollkastning – på så sätt bidrar du lite extra till föreningen och får själv lite spänning på köpet.

P.S. Har du inte anmält dig till Julmaten så finns det möjlighet att köpa en jultallrik på plats, ett litet antal extra är beställda (150 kronor). Det blir festligt värre med alla gamla och nya spelare och supporters!

Varmt, varmt välkomna!

Läs mer...
 

No upcoming matches!

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Hanhals IF 22 15 5 2 54
2 Tibro IK 22 14 3 5 46
3 Borås Hockey 22 14 2 6 45
4 Bäcken HC 22 14 1 7 43
5 Kungälvs IK 22 13 2 7 42
6 Trollhättans HC 22 11 4 7 39
7 Sörhaga/Alingsås Hockey 22 9 3 10 32
8 Ulricehamns IF 22 6 6 10 28
9 Kållered SK 22 9 0 13 27
10 Töreboda HF 22 5 4 13 19
11 Nittorps IK 22 4 3 15 17
12 Göteborgs IK 22 0 3 19 4

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons