Borås Hockey förstärker
A-lag - Nyheter

Borås Hockey har nöjet att presentera tre nya spelare och en ”gammal”. Det handlar om att förstärka på varje position i laget.

Alexander Bengtsson

Kommer senast från danska Odense dit han vart utlånad från IK Oskarshamn. En mycket kompetent målvakt som ansluter för att öka konkurrensen på den positionen och om det skulle hända något så har lagledningen två bra målvakter att välja mellan. Länk till profil på Eliteprospects.

Joshua Karlsson

En ung lovande back som kommer från Borås som vänder hemåt för att förstärka backsidan. I dagsläget har vi två skadade backar och då blir Joshua ett tillskott. Senast kommer Joshua från spel i division 2 och innan dess spelade han i Moras J20. Länk till profil på Eliteprospects.

Emanuel Åström

Är en forward som kommer för att få fart på målskyttet. I Mörrum GoIS denna säsong har han gjort 17 mål och Emanuel har även erfarenhet från Elitserien med Rögle BK. De senaste åren har det dock blivit spel i division 1 i Mörrum. Emanuel är en stor forward som jobbar hårt i varje moment. Länk till profil på Eliteprospects.

Erik Svenningsson

The King is back! Åtminstone förväntas han träna för fullt mycket snart och det återstår att se om det blir en comeback. Han säger själv att det hänger på om han känner själv att han kan tillföra laget något. Erik som större delen av sitt liv har spelat i Borås Hockey och var en bidragande faktor till att laget tog sig upp till Allsvenskan 2007 och det var då senast som Erik spelade en match i Boråsdressen, efter det blev det en match för Ulricehamns IF, så det var ett tag sedan som han spelade en match. Länk till profil på Eliteprospects.

 

Nyheter A-laget

 
Borås Hockey behöver din säljhjälp!
22 feb, 2014

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har möjlighet att bearbeta nya Sponsorer/ Partners till Borås Hockey. Vi söker därför dig som har talang och fallenhet att knyta kontakter för att presentera och sälja in vår verksamhet till företag inom kommunen och vårt upptagningsområde.

Vi tror att du har intresse av sport i allmänhet och gärna då ishockey och att du har lätt för att knyta kontakter och kan uttrycka dig i tal och skrift på ett säljande sätt. Du som känner att det skulle vara kul att jobba med Sponsor-/Partnerförsäljning hör av dig till oss så kan vi berätta mer om uppdraget.

Kontaktpersoner för detta uppdrag är:
Robert Magni, tel. 0704-290043 robert.magni@cjahnab.se
Jan Sjöblom, tel. 0706-38 08 04 jan.sjoblom@telia.com
Frank Karlsson, tel. 0703-202370 frank@markstencenter.se

Borås Hockey
Styrelsen

Läs mer...
 
Supporterträffen
22 feb, 2014

Ett 20-tal supportrar dök upp på supporterträffen i ishallen. Anita Spjuth höll ihop det hela. Johan Benker berättade lite om hur tankarna går kring kvalet och både han och spelaren Victor Andersson kunde förstås intyga hur viktigt stödet från supportrarna är. Vi fick in lite tyck och tänk om olika aktiviteter.
Tack ska ni ha!!!

Läs mer...
 
Borås – Halmstad idag klockan 16.00
02 feb, 2014

Idag står Halmstad på programmet, en inte helt lätt nöt att knäcka.
– Vi får se det som en spännande utmaning efter att ha haft det oerhört tufft i de tidigare mötena under säsongen, säger Johan Benker.

Varmt välkomna till Borås ishall klockan 16.00
(och för den som önskar se mer hockey: derby i J18 Borås – Kungälv klockan 19.30)

 

Läs mer...
 
Nittorp – Borås fredag 19.00
31 jan, 2014

Ikväll är det derby igen, kanske inte lika hett som vanligt men självklart är det viktigt att göra en bra match och helst visa var skåpet ska stå inför kvalserien.

 

Läs mer...
 
Borås – Kristianstad
29 jan, 2014

Ikväll är det Kristianstad som står på matchmenyn.

– Ytterligare ett tufft möte förstås. Kristianstad leder fortsättningsserien på 26 poäng efter åtta spelade matcher. Vi prövar lite nya konstellationer inför kvalserien. Med i laguppställningen är idag juniorerna Martin Björklund och Nils Holterberg. Saknas gör Martin Kämpe, Fredrik Bergman och Jesper Ekroth, som fick en smäll senast, säger Johan Benker.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Bytardag 25/5 kl 13.00-16.00 i Borås Ishall
15 apr, 2014

Inlämning av utrustning till försäljning mellan 13.00 till 14.00. Försäljningen startar 14.00 och slutar 16.00. Först till kvarn…

OBS! Utrustning och ersättning som ej sålts och inte hämtats upp senast kl. 16.30 tillfaller BHC: Hockeyskola.
Vid frågor kring bytardagen maila sommarhockey@borashockey.se eller ring Andreas 076-7602576.

Läs mer...
 
Niclas Häggblad valdes till ordförande
02 mar, 2014

Efter fyllnadsval och val av ordförande ser Borås HC:s styrelse fram till ordinarie årsmöte ut så här:

Niclas Häggblad (ordförande)
Robert Magni (vice ordförande)
Annika Höglund (ledamot)
Jan Sjöblom (ledamot)
Anita spjuth (ledamot)
Anton Peterson (ledamot)
Hans-Erik Sohlberg (ledamot)
Daniel Karlsson (ledamot)
Magnus Karlsson (ledamo)
Rikard Johelid (revisor)

Läs mer...
 

No upcoming matches!

Kvalserien till Division 1 2014-2015

# Team M V O F P
1 IK Pantern 10 8 0 2 24
2 Nybro Vikings IF 10 7 2 1 23
3 Varbergs HK 10 5 2 3 19
4 Borås Hockey 10 3 2 5 12
5 Nittorps IK 10 2 1 7 7
6 Tyringe SoSS 10 1 1 8 5

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons