Borås Hockey förstärker
A-lag - Nyheter

Borås Hockey har nöjet att presentera tre nya spelare och en ”gammal”. Det handlar om att förstärka på varje position i laget.

Alexander Bengtsson

Kommer senast från danska Odense dit han vart utlånad från IK Oskarshamn. En mycket kompetent målvakt som ansluter för att öka konkurrensen på den positionen och om det skulle hända något så har lagledningen två bra målvakter att välja mellan. Länk till profil på Eliteprospects.

Joshua Karlsson

En ung lovande back som kommer från Borås som vänder hemåt för att förstärka backsidan. I dagsläget har vi två skadade backar och då blir Joshua ett tillskott. Senast kommer Joshua från spel i division 2 och innan dess spelade han i Moras J20. Länk till profil på Eliteprospects.

Emanuel Åström

Är en forward som kommer för att få fart på målskyttet. I Mörrum GoIS denna säsong har han gjort 17 mål och Emanuel har även erfarenhet från Elitserien med Rögle BK. De senaste åren har det dock blivit spel i division 1 i Mörrum. Emanuel är en stor forward som jobbar hårt i varje moment. Länk till profil på Eliteprospects.

Erik Svenningsson

The King is back! Åtminstone förväntas han träna för fullt mycket snart och det återstår att se om det blir en comeback. Han säger själv att det hänger på om han känner själv att han kan tillföra laget något. Erik som större delen av sitt liv har spelat i Borås Hockey och var en bidragande faktor till att laget tog sig upp till Allsvenskan 2007 och det var då senast som Erik spelade en match i Boråsdressen, efter det blev det en match för Ulricehamns IF, så det var ett tag sedan som han spelade en match. Länk till profil på Eliteprospects.

 

Nyheter A-laget

 
Borås – Alvesta
21 jan, 2015

Bortamatch i Alvesta med start idag onsdag klockan 19.00.
– Det blir en tuff utmaning men vi ska förstås göra vårt bästa. Anton Ellerstrand är sjuk och Maths Johansson kan inte ta ledigt pga av jobb. In med juniorkedjan Elias Nilsson, Turbo och Nisse Holterberg igen, de gjorde det bra mot Boro/Vetlanda, säger Hasse Hansson.

Matchen sänds på Live Arena.

Läs mer...
 
Tre poäng mot Tibro
18 jan, 2015

Det tog en halv match innan Borås vaknade. Underläge med 0-3 men en timeout väckte laget och ett powerplaymål i 5 mot 3 inledde vändningen mot seger med 4-3.
– Vi fick kämpa oss igenom den här matchen utan skönspel och med mycket kamp och lyckades till sist vinna trots underläget, säger Hasse Hansson.

1-3 Maths Johansson (Waldeborn, Harrysson), 2-3 Luukkonen (Johansson, Björklund), 3-3 SImon Kämpe (Holst, L Lundin), 4-5 Andreas Lindblom (Luukkonen)
Skott: 37-27

Läs mer...
 
Match mot Tibro och insamling till Niks Minnesfond!
17 jan, 2015

Söndag klockan 16.00 är det åter dags för A-laget.
– Efter att ha varit nära att ta poäng är det nu dags att vinna. Tibro har inte startat så bra men å andra sidan har vi ännu inte vunnit mot dem så vi väntar oss en tuff match. På tå i varje byte! Ellerstrand är sjuk, annars har vi ingen frånvaro, säger Hasse Hansson.

Glöm inte att ta med slantar till juniorernas insamlingsbössor. Insamlingen går till Niks minnesfond till förmån för en duktig spelare.

Läs mer...
 
Uddamålsförlust i Vetlanda
16 jan, 2015

Boro/Vetlanda avgick som segrande lag i dagens batalj, med 2-1.
– Vi gjorde trots förtlusten en riktig kämpamatch menar Hasse Hansson.

2-1 Kristian Luukkonen (Holterberg, Holst)
Skott: 41-24

Läs mer...
 
A-laget till Boro/Vetlanda.
15 jan, 2015

– Mot Lund o onsdags gjorde vi två bra perioder, första och sista. Andra perioden tappade vi på grund av försvarsmisstag. Det är en bra serie och vi får också komma ihåg att vi saknade fyra ordinarie spelare och alltid har med minst åtta juniorer, säger Hasse Hansson.

Mot Boro fredag kväll gäller det att ladda om.
– Kan vi ta med oss spelet från de två bra perioderna senast då har vi alla möjligheter att ta poäng.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Vinster 18/1
21 dec, 2014

Programblad:
1:a pris nr 84
2:a pris nr 71

50/50-lotter:
Serie D
Nr 136 1270 kronor

 

Läs mer...
 
Missa inte Julmatchen!
18 dec, 2014

A-laget har klarat sig till Alltvåan, all heder till detta unga lag under Hasse Hanssons ledning! Med det avbockat i checklistan kan vi ägna all kraft åt årets festligaste händelse – Julmatchen! Laguppställningen finns här på sidan och gissa om Gunnar Persson, Johan Benker och nu även Jens Gustafsson är taggade!

Glöm inte att ladda fickorna med slantar för matchprogram (nostalgi!), 50/50-lotter, bollkastning – på så sätt bidrar du lite extra till föreningen och får själv lite spänning på köpet.

P.S. Har du inte anmält dig till Julmaten så finns det möjlighet att köpa en jultallrik på plats, ett litet antal extra är beställda (150 kronor). Det blir festligt värre med alla gamla och nya spelare och supporters!

Varmt, varmt välkomna!

Läs mer...
 
on. 28 jan. 2015 19:00
Bäcken HC
www
Borås Hockey
www
---

Alltvåan Södra

# Team M V O F P
1 Tyringe SoSS 7 6 0 1 18
2 Alvesta SK 7 5 1 1 16
3 Boro/Vetlanda 7 3 1 3 11
4 Bäcken HC 7 3 1 3 10
5 Borås Hockey 7 2 2 3 9
6 Hanhals IF 7 2 1 4 8
7 Lund Giants HC 6 2 0 4 6
8 Tibro IK 6 1 0 5 3

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons