Jens Karlsson lämnar
A-lag - Nyheter

Det står nu klart att #58 Jens Karlsson lämnar laget.

En klausul i hans kontrakt ger möjligheten att nu byta klubb. Spel blir nu istället i norska Vålerenga, som ligger tvåa i högsta divisionen.

Lite statistik från Jens tid i föreningen. Han har spelat totalt 201 matcher och gjort sammanlagt 189 poäng, varav 80 av dem är mål. Det har blivit en hel del utvisningsminuter också, totalt 547 minuter.

Borås Hockey önskar Jens all lycka till med sin fortsatta karriär och vill passa på att säga ett stort TACK! för alla de positiva saker han har betytt för klubben och för hans tid här.

 

Nyheter A-laget

 
Tre poäng mot Bäcken
28 jan, 2015

– Vi är det bättre laget i två perioder och leder rättvist. I tredje perioden chansar Bäcken och trycker på ordentligt. De skapar en del men med ett tryggt målvaktsspel och en vilja att offra sig grejade vi matchen. Alltid skönt att börja med en vinst efter ett uppehåll, det ger självförtroende, säger Hasse Hansson.

1-1 Richard Wanner (Luukkonen, Lindblom), 1-2 Anton Stålnacke (Harrysson, Waldeborn), 1-3 Danny Mattson (Nilsson, Almström)
Skott: 34-29

Alleman till Lejonkulan på fredag då Borås möter Hanhals. Välkomna!

Läs mer...
 
Matchdags: Bäcken – Borås
28 jan, 2015

Ikväll möter A-laget Bäcken i Marconihallen med start klockan 19.00.

– Ikväll gäller det att koppla på vinnarskallen igen och vi vill gärna behålla den goda statistik vi haft mot Bäcken med tre vinster, säger Hasse Hansson.
Dennis Lundin, Casper Estola, Christoffer Holst, SImon Kämpe, Anton Ellerstrand och Linton Lundin är sjuka. Juniorer fyller på.

För aktuell laguppställning och onlinerapportering (laguppställning cirka en timma före start) se här.

Läs mer...
 
Jonathan Prim tillbaka i BHC-tröjan
28 jan, 2015

Jonathan Prim har under ett par veckor tränat med BHC och även spelat två matcher med J20. Han kommer under onsdagen att göra comeback i a-laget i mötet med Bäcken borta.
- Jonathan är en kille som trots sin ringa ålder bidrar med division 1-erfarenhet till vår unga backbesättning. Han är ju välbekant för både publiken och för spelarna i laget. Han kommer förutom erfarenhet bidra med bland annat ett bra passningsspel, storlek och bra blick för spelet, säger sportchef Richard Andersson.

Överenskommelsen gäller för resten av säsongen men ambitionen från båda parter är att komma överens om en lösning för nästa säsong efter säsongen.

Läs mer...
 
Två poäng i Alvesta
21 jan, 2015

I en spännande och svängig match lyckade Borås till slut kämpa sig till en 4-5-seger på övertid.
– Efter en jämn förstaperiod där vi hade de hetaste chanserna men inte lyckades pilla in pucken, slarvade vi i försvarsspelet i den andra perioden och Alvesta fick göra mål. Stärkta av Tibromatchen där vi såg att det går att vända lyckades vi under loppet av en minut både kvittera och ta ledningen. Tyvärr kunde vi inte hålla den men i 3 mot 3 på övertid avgjorde matchen, säger Hasse Hansson.

2-1 Christopher Persson Smith (Luukkonen), 3-2 Casper Estola (Waldeborn), 3-3 Simon Kämpe (Persson Smith),  3-4 Nils Holterberg (Nilsson), 4-5 Kristian Luukkonen (Wanner, Mattson) på övertid.
Skott: 41-40

Läs mer...
 
Borås – Alvesta
21 jan, 2015

Bortamatch i Alvesta med start idag onsdag klockan 19.00.
– Det blir en tuff utmaning men vi ska förstås göra vårt bästa. Anton Ellerstrand är sjuk och Maths Johansson kan inte ta ledigt pga av jobb. In med juniorkedjan Elias Nilsson, Turbo och Nisse Holterberg igen, de gjorde det bra mot Boro/Vetlanda, säger Hasse Hansson.

Matchen sänds på Live Arena.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Vinster 30/1
21 dec, 2014

Programblad:
1:a pris nr 14
2:a pris nr 28

50/50-lotter:
Serie L
Nr 51 1085 kronorLäs mer...
 
Missa inte Julmatchen!
18 dec, 2014

A-laget har klarat sig till Alltvåan, all heder till detta unga lag under Hasse Hanssons ledning! Med det avbockat i checklistan kan vi ägna all kraft åt årets festligaste händelse – Julmatchen! Laguppställningen finns här på sidan och gissa om Gunnar Persson, Johan Benker och nu även Jens Gustafsson är taggade!

Glöm inte att ladda fickorna med slantar för matchprogram (nostalgi!), 50/50-lotter, bollkastning – på så sätt bidrar du lite extra till föreningen och får själv lite spänning på köpet.

P.S. Har du inte anmält dig till Julmaten så finns det möjlighet att köpa en jultallrik på plats, ett litet antal extra är beställda (150 kronor). Det blir festligt värre med alla gamla och nya spelare och supporters!

Varmt, varmt välkomna!

Läs mer...
 
on. 04 feb. 2015 19:00
Borås Hockey
www
Lund Giants HC
www
---

Alltvåan Södra

# Team M V O F P
1 Tyringe SoSS 10 8 0 2 24
2 Alvesta SK 9 6 2 1 20
3 Bäcken HC 11 5 2 4 18
4 Hanhals IF 10 5 1 4 17
5 Tibro IK 11 4 0 7 12
6 Borås Hockey 10 3 2 5 12
7 Boro/Vetlanda 10 3 1 6 11
8 Lund Giants HC 9 2 0 7 6

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons