Jens Karlsson lämnar
A-lag - Nyheter

Det står nu klart att #58 Jens Karlsson lämnar laget.

En klausul i hans kontrakt ger möjligheten att nu byta klubb. Spel blir nu istället i norska Vålerenga, som ligger tvåa i högsta divisionen.

Lite statistik från Jens tid i föreningen. Han har spelat totalt 201 matcher och gjort sammanlagt 189 poäng, varav 80 av dem är mål. Det har blivit en hel del utvisningsminuter också, totalt 547 minuter.

Borås Hockey önskar Jens all lycka till med sin fortsatta karriär och vill passa på att säga ett stort TACK! för alla de positiva saker han har betytt för klubben och för hans tid här.

 

Nyheter A-laget

 
BHC skriver med try-out-spelare
16 sep, 2014

I slutet av föregående vecka skrev Borås Hockey ettårskontrakt med forwarden William Wallin, född 94, och tvåårskontrakt med backen Simon Larsson, också han född 94, som båda varit i Borås på tryout sedan i början av augusti.

– Både Simon och William är unga och utvecklingsbara spelare som breddar vår trupp. Simon är en vältränad och rörlig back medan William är en rivig och hårt arbetande forward. Simon studerar på högskolan i ytterligare minst två år och William har precis fått boende och söker just nu sysselsättning, säger sportchef Richard Andersson.

– Jag har skrivit på för Borås, för att klubben är väldigt seriös och siktar för att spela i en högre Serie. Denna klubb kan även hjälpa mig att bli en bättre ishockeyspelare och det är främst det jag vill. Jag kommer bidra med hög fart, och att försöka skapa god energi både på och utanför isen, med bra passningar och jag kämpar för lagets bästa, säger William

– Jag tycker att Borås HC är en väldigt välorganiserad klubb. Jag har blivit bra bemött av tränare och spelare. De har gett mig chansen att visa vad jag går för trots att de inte hade sett så mycket av mig. Jag hoppas och tror att jag kan bidra med ett stabilt försvarsspel och kommer att ge allt jag har i alla situationer, säger Simon Larsson.

Läs mer...
 
Förlust mot Bäcken
10 sep, 2014

Förlust med 2-3 mot Bäcken (0-0, 1-0 och 1-3). Skott 32-28 (8-4, 12-14 och 12-10). Mål: 1-0: Anton Stålnacke (Maths Johansson). 2-3: Martin Björklund (Christoffer Holst och Simon Kämpe).
– Lite ungdomlig entusiasm och orutin gör att vi tappar vår ledning i tredje. I första och delar av andra är vi bättre laget men vi tar lite onödiga risker i tredje som gör att vi förlorar matchen. Mycket är dock bra idag, säger Hasse Hansson.

Läs mer...
 
Förlust mot Hanhals
04 sep, 2014

Det blev förlust mot Hanhals.
- Vi var uddlösa idag och såg ut att ha sega ben och vi har lite att jobba på i vårt grundspel, säger tränare Hasse Hansson. Förlust 1-4 (0-2, 0-1 och 1-1). Skott 29-32 (6-14, 8-9 och 15-9). Målskytt Bhc Kristian Luukkonen (Danny Mattson och Niklas Almström).

Läs mer...
 
Borås – Hanhals
03 sep, 2014

Ny match ikväll i Lejonkulan!
– Efter urladdningen mot Kållered så väntar ikväll ännu en seriekonkurrent, Hanhals. Enligt uppgifter ett lag som ska tillhöra toppen i vår serie, så det blir ett spännande möte. Vi kommer att fortsätta jobba på med vårt grundspel, med att sätta press på motståndaren högt upp i banan, vara raka på kassen och vinna kampen framför motståndaren mål, säger Hasse Hansson.

Matchstart klockan 19.00.
Välkomna!

Läs mer...
 
Danny spelar i Borås
01 sep, 2014

Borås Hockey har signerat  ett kontrakt över säsongen med amerikanen Danny Mattson, forward född 1990, som varit på try-out hos oss sedan i början av augusti. Tack vara stöd av Ullsaxen Bygg och förvaltning kunde vi lösa Dannys kontrakt. Danny kommer förutom att spela hockey för a-laget att dela med sig av sina kunskaper i vår hockeyhögstadieverksamhet där han ska stötta och inspirera ungdomarna på träning under ledning av huvudinstruktör Mats Gustafsson.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Börja spela hockey!
17 sep, 2014

Hockeyskolan är för dig kille/tjej 5–10 år som tycker hockey verkar vara en kul sport, vi som redan spelar hockey vet att det är det! Men vi vill gärna se att vi blir fler som spelar, så kom ner till ishallen och testa!

Du behöver inga som helst förkunskaper, vi lär dig åka skridskor, dribbla, skjuta eller rädda straffar om du hellre vill vara målvakt. Du behöver inte heller någon utrustning för att prova, den lånar du av oss!

Tre gånger får du testa på utan att det behöver kosta så mycket som en krona!

Så vad väntar du på? Vi spelar varje söndag kl 11.20–12.20 (med reservation för ändringar i schemat så kolla med oss först)
Kom gärna ner cirka 30 min innan träning så att du hinner byta om!

För mer information och anmälan:
hockeyskolan@borashockey.se

HÄNG MED!

Läs mer...
 
Första träningsmatchen!
20 aug, 2014

Välkomna till Lejonkulan ikväll då A-laget tar sig an Kungälv i den allra första träningsmatchen för säsongen.
– Det ska bli kul, jag har sett killarna under 12 träningar med bra fart. Nu får vi se vad de går för under en match, säger Hasse Hansson, ansvarig tränare.

Klockan 19.00. Pris 50 kronor.

Läs mer...
 
sö. 21 sep. 2014 16:00
Kungälvs IK
www
Borås Hockey
www
---

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Borås Hockey 0 0 0 0 0
1 Bäcken HC 0 0 0 0 0
1 Göteborgs IK 0 0 0 0 0
1 Hanhals IF 0 0 0 0 0
1 Kungälvs IK 0 0 0 0 0
1 Kållered SK 0 0 0 0 0
1 Nittorps IK 0 0 0 0 0
1 Sörhaga/Alingsås Hockey 0 0 0 0 0
1 Tibro IK 0 0 0 0 0
1 Trollhättans HC 0 0 0 0 0
1 Töreboda HF 0 0 0 0 0
1 Ulricehamns IF 0 0 0 0 0

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons