Inför Borås Hockey - Nybro Vikings
A-lag - Inför

Äntligen drar det igång igen med seriespel för Borås Hockey. Fortsättningsserien är absolut ingen lätt uppgift och förutsättningarna är solklara. Det handlar om att hålla sig borta från de tre sista platserna. Kom och se spännande hockey och hjälp grabbarna i laget att ta en viktig seger. Nedsläpp i Borås Ishall, fredag 4/1 kl. 19:00. Varmt välkomna!

Det är nästan en månad sedan som man spelade match och matchledigheten har spenderats med hård träning. Man har haft god tid på sig att förbereda sig inför denna seriestart och laget är taggat till tänderna.

Ser man till hur Borås Hockey placerade sig i grundserien så hamnade man näst sist. Det var dock jämt in i det sista och ett par poäng mer så hade läget sett lite ljusare ut. Detta gör att man då går in i fortsättningsserien med 0 poäng och den som kom 5a i grundserien börjar på 8 poäng så det är lite uppför.

På skadelistan hittar vi Magnus Isaksson fortfarande som inte läkt helt ännu. Förhoppningsvis kan han vara med snart. Tillkommer i laget gör Christoffer Holst som varit i Borås en tid för att provspela och således nu tagit en plats. En spelare med hög fart och intensitet. Tillför även lite mer rutin i laget, något som är välkommet. Fredrik Bergman kommer att vakta kassen.

- Det är inga stora hemligheter. Det handlar om att jobba stenhårt i varje byte och jobba för varandra. Efter matchen får vi bevis på hur det har gått med träningen i matchuppehållet. Vi är fortfarande ett ungt lag och de unga spelarna har verkligen gjort det bra. Nu kommer de sättas på stort prov och vi får se hur de klarar detta. Hade väl önskat lite mer rutin men situationen är ju som den är. Vi ska även försöka arbeta bort att hamna i de djupa dalar av dåligt spel som vi hamnat i föregående matcher. Det vore oerhört skönt att få en bra start på fortsättningsserien, säger Johan Benker.

 

Nyheter A-laget

 
Rutinerad målvakt till Borås
03 jul, 2014

I dagarna blev det klart att Martin Spångberg, målvakt född -85, senast i Värnamo, är klar för en säsong.

Läs mer...
 
David Kluge klar för två år
27 jun, 2014

Under torsdagen kom Borås Hockey överens med David Kluge, back född -95, senast i Nässjö, om ett kontrakt över två år.
– Jag har följt David under några år och han har haft en fin utveckling i Nässjö där han var tongivande som junior i a-laget under förra säsongen. David tillför storlek och ett bra tvåvägsspel. Det känns också kul att David har Lerum som moderklubb, en av våra samarbetsklubbar i närområdet, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
Alexander Vallgren klar för två år
25 jun, 2014

Under tisdagen kom Borås Hockey överens med Alexander Vallgren, back född -95, senast i Frölunda J20, om ett kontrakt över två år.
– Jag har följt Alexander i flera år, han är en bra, seriös kille och en duktig hockeyspelare. Han kommer framför allt att tillföra ett rörligt backspel och bidra både offensivt och defensivt, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
"Harry" klar
19 jun, 2014

I veckan kom Borås Hockey överens med Marcus "Harry" Harrysson, back född -93, senast i Ulricehamn, om ett kontrakt över ett år.

Läs mer...
 
Adde klar för Borås
06 jun, 2014

I veckan blev det klart att Andreas Lindblom, forward född 1992, och Borås Hockey kommit överens om ett kontrakt över ett år.

– Adde är ytterligare en kille fostrad i Borås Hockeys juniorverksamhet. Han hade det tufft säsongen som var då han åkte på en hjärnskakning under hösten som höll honom av isen under nästan tre månader. Han har dock tidigare visat mycket både i Alingsås på seniornivå och hos oss på juniornivå och är en spelare som är användbar både som forward och center samt är duktig både offensivt och defensivt, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Fredrik Svensson och Klas Wingqvist fortsätter
02 jul, 2014

Nu kan vi glädjande konstatera att vi får fortsatt kontinuitet på juniorsidan då Borås Hockey är överens med såväl Fredrik Svensson, som tränare för J20, och Klas Wingqvist för J18.

Läs mer...
 
Mats tränar J20 ytterligare två säsonger
02 jul, 2014

Det är nu klart att Mats Gustafsson kommer att fortsätta som tränare i J20 ytterligare två år.

– Det känns jättebra att ha Mats på plats på J20 och Petri på J18. Vi har varit i stort sett överens under en längre tid men har nu satt signaturer på kontrakten. Mats bidrar med erfarenhet och har tidigare visat vilken duktig lagbyggare han är både på junior- och seniornivå. Han har dessutom tränat de flesta av killarna förut, som är väldigt positiva till Mats. Mats kommer dessutom fortsätta att jobba med hockeygymnasiet och kommer troligen att engageras både på hockeyhögstadiet och som backup på a-laget, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
on. 20 aug. 2014 19:00
Borås Hockey
www
Kungälvs IK
www
---

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Borås Hockey 0 0 0 0 0
1 Bäcken HC 0 0 0 0 0
1 Göteborgs IK 0 0 0 0 0
1 Hanhals IF 0 0 0 0 0
1 Kungälvs IK 0 0 0 0 0
1 Kållered SK 0 0 0 0 0
1 Nittorps IK 0 0 0 0 0
1 Sörhaga/Alingsås Hockey 0 0 0 0 0
1 Tibro IK 0 0 0 0 0
1 Trollhättans HC 0 0 0 0 0
1 Töreboda HF 0 0 0 0 0
1 Ulricehamns IF 0 0 0 0 0

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons