Inför Borås Hockey - Nybro Vikings
A-lag - Inför

Äntligen drar det igång igen med seriespel för Borås Hockey. Fortsättningsserien är absolut ingen lätt uppgift och förutsättningarna är solklara. Det handlar om att hålla sig borta från de tre sista platserna. Kom och se spännande hockey och hjälp grabbarna i laget att ta en viktig seger. Nedsläpp i Borås Ishall, fredag 4/1 kl. 19:00. Varmt välkomna!

Det är nästan en månad sedan som man spelade match och matchledigheten har spenderats med hård träning. Man har haft god tid på sig att förbereda sig inför denna seriestart och laget är taggat till tänderna.

Ser man till hur Borås Hockey placerade sig i grundserien så hamnade man näst sist. Det var dock jämt in i det sista och ett par poäng mer så hade läget sett lite ljusare ut. Detta gör att man då går in i fortsättningsserien med 0 poäng och den som kom 5a i grundserien börjar på 8 poäng så det är lite uppför.

På skadelistan hittar vi Magnus Isaksson fortfarande som inte läkt helt ännu. Förhoppningsvis kan han vara med snart. Tillkommer i laget gör Christoffer Holst som varit i Borås en tid för att provspela och således nu tagit en plats. En spelare med hög fart och intensitet. Tillför även lite mer rutin i laget, något som är välkommet. Fredrik Bergman kommer att vakta kassen.

- Det är inga stora hemligheter. Det handlar om att jobba stenhårt i varje byte och jobba för varandra. Efter matchen får vi bevis på hur det har gått med träningen i matchuppehållet. Vi är fortfarande ett ungt lag och de unga spelarna har verkligen gjort det bra. Nu kommer de sättas på stort prov och vi får se hur de klarar detta. Hade väl önskat lite mer rutin men situationen är ju som den är. Vi ska även försöka arbeta bort att hamna i de djupa dalar av dåligt spel som vi hamnat i föregående matcher. Det vore oerhört skönt att få en bra start på fortsättningsserien, säger Johan Benker.

 

Nyheter A-laget

 
Säsongen är slut!
19 feb, 2015

Så nära, så nära .... men nu är säsongen slut. Förlust på straffar efter att pucken snöpligt smugit sig in över mållinjen bakom målvakts-Zacke. 4-5 till Jonstorp.

Stort tack till er alla! Vi återkommer med kommentarer och tankar om det som varit och det som komma ska!

1-3 Nils Holterberg (Waldeborn), 2-3 Simon Kämpe (Holst, Laurell), 3-3 Danny Mattson (Harrysson, Waldeborn), 4-3 Nils Holterberg (Persson Smith, Estola)
Skott: 38-41

Läs mer...
 
Borås - Jonstorp
19 feb, 2015

Ikväll gäller det!
– Det är bara att ta chansen, ingen tvekan, säger Hasse Hansson kort men bestämt.
Anton Stålnacke är avstängd, Niklas Almström har hjärnskakning.

Matchstart 19.00!

Läs mer...
 
Borås – Jonstorp ikväll klockan 19.00
19 feb, 2015

Alla till ishallen! Playoff 1, match nummer 3: Borås – Jonstorp!
Varmt välkomna!

Läs mer...
 
Vinst i Skåne!
17 feb, 2015

A-laget lyckades med nöd och näppe vinna i Jonstorp, med 1-2.
– En typisk playoff-match med mycket kamp i varje moment. I första perioden var vi på hälarna, där räddade Zacke oss. Resten av matchen var vi bättre med. Till slut lyckades vi avgöra i powerplay. Nu har vi den tredje matchen på hemmaplan på torsdag. Vi hoppas att det kommer mycket folk och stöttar oss, säger Hasse Hansson.

1-1 Kristian Luukkonen (Johansson), 1-2 Christoffer Holst (Estola, Harrysson)
Skott: 47-35

Läs mer...
 
Jonstorp vände och vann
16 feb, 2015

– Efter att vi tagit ledningen med 2-0 kom oron in och vi blev alldeles för spända. Vi kom inte loss. Nu gäller det att glömma snabbt och skapa energi till på tisdag i Jonstorp, säger Hasse Hansson.
Matchen slutade 2-3.
1-0 Albin Ericson Waldeborn (Mattson), 2-0 Richard Wanner (Mattson, Luukkonen)
Skott: 31-25

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Tryout för Borås J20
27 feb, 2015

Borås Hockey bjuder in till tryout för spel i J20 Elit säsongen 2015-16!

Söndagen den 15 mars klockan 13.00-16.00 arrangerar Borås Hockey en tryout för spel i föreningens J20-lag säsongen 2015-16.

Tryouten gäller spelare födda 1996-97. Anmälan görs via länken nedan. Vi kontaktar dig senare om du är aktuell för tryouten.

För frågor kontakta Richard Andersson på richard.andersson@borashockey.se

Anmälan gör du här.


Läs mer...
 
Stort tack!
27 feb, 2015

Ett stort tack till alla som gjorde Juniorkronan till ett mycket lyckat arrangemang i torsdags kväll!

För tredje gången arrangerade Borås Hockey Juniorkronan. Och även den här gången lyckades Borås J18-lag regissera en spännande match med typiska juniorhockeyingredienser. Det blev fart och fläkt, misstag såväl som snygga mål. Borås och Kungälv följdes åt till 4-4 innan hemmalaget kunde svepa in 5-4 i powerplay och sedan 6-4 i tom kasse. Resultatet innebar att Borås nu säkrat platsen i nästa säsongs elitserie.

Tack till alla sponsorer, till publiken, till alla funktionärer, till alla som bidrog med vinster till det tjusiga lotteribordet. Tack till spelarna och till tränarna Petri, Klas, Kevin och Johannes och övriga ledare!

Läs mer...
 

No upcoming matches!

Alltvåan Södra

# Team M V O F P
1 Tyringe SoSS 14 10 1 3 32
2 Hanhals IF 14 8 1 5 26
3 Bäcken HC 14 7 2 5 24
4 Alvesta SK 14 7 2 5 23
5 Boro/Vetlanda 14 6 2 6 21
6 Borås Hockey 14 4 3 7 17
7 Tibro IK 14 5 0 9 15
8 Lund Giants HC 14 3 1 10 10

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons