Inför Borås Hockey - Nybro Vikings
A-lag - Inför

Äntligen drar det igång igen med seriespel för Borås Hockey. Fortsättningsserien är absolut ingen lätt uppgift och förutsättningarna är solklara. Det handlar om att hålla sig borta från de tre sista platserna. Kom och se spännande hockey och hjälp grabbarna i laget att ta en viktig seger. Nedsläpp i Borås Ishall, fredag 4/1 kl. 19:00. Varmt välkomna!

Det är nästan en månad sedan som man spelade match och matchledigheten har spenderats med hård träning. Man har haft god tid på sig att förbereda sig inför denna seriestart och laget är taggat till tänderna.

Ser man till hur Borås Hockey placerade sig i grundserien så hamnade man näst sist. Det var dock jämt in i det sista och ett par poäng mer så hade läget sett lite ljusare ut. Detta gör att man då går in i fortsättningsserien med 0 poäng och den som kom 5a i grundserien börjar på 8 poäng så det är lite uppför.

På skadelistan hittar vi Magnus Isaksson fortfarande som inte läkt helt ännu. Förhoppningsvis kan han vara med snart. Tillkommer i laget gör Christoffer Holst som varit i Borås en tid för att provspela och således nu tagit en plats. En spelare med hög fart och intensitet. Tillför även lite mer rutin i laget, något som är välkommet. Fredrik Bergman kommer att vakta kassen.

- Det är inga stora hemligheter. Det handlar om att jobba stenhårt i varje byte och jobba för varandra. Efter matchen får vi bevis på hur det har gått med träningen i matchuppehållet. Vi är fortfarande ett ungt lag och de unga spelarna har verkligen gjort det bra. Nu kommer de sättas på stort prov och vi får se hur de klarar detta. Hade väl önskat lite mer rutin men situationen är ju som den är. Vi ska även försöka arbeta bort att hamna i de djupa dalar av dåligt spel som vi hamnat i föregående matcher. Det vore oerhört skönt att få en bra start på fortsättningsserien, säger Johan Benker.

 

Nyheter A-laget

 
Inför Borås – Nittorp
30 okt, 2014

I morgon fredag är det dags för ett klassiskt derby. Nittorp ligger långt ner i tabellen men det skiljer bara fem poäng. Dessutom vann laget senast mot topplaget Bäcken.
– Det är alltid roligt med derby och alla derbyn som jag varit med om, både som spelare och som tränare handlar mycket mer om kamp än om skönspel. Det gäller för oss att jobba hårt och följa matchplanen. Då kan det bli riktigt kul, säger Hasse Hansson.

Läs mer...
 
Förlust idag med 5-3 mot Kungälv
26 okt, 2014

– Vi hade en stabil första period utan direkta farligheter från Kungälvs sida. Däremot hade vi chanser att ta ledningen. Andra perioden försvann det mesta av vårt spel och då kom förstås baklängesmålen som ett brev på posten. I tredje tog vi målvakten tidigt och lyckades peta in två mål. Vi är dock fortfarande alldeles för ojämna i vårt spel och måste jobba på att pressa upp vår lägsta nivå, säger Hasse Hansson.

2-1 Christoffer Holst (Stålnacke, Mattsson), 4-2 Linton Lundin (Estola, Stålnacke), 5-3 Kristian Luukkonen.
Skott: 34-24

Läs mer...
 
Inför Kungälv – Borås
25 okt, 2014

I morgon söndag tar sig Borås till Oasen för att möta Kungälv, ett lag som har spelat till sig 12 poäng och ligger snäppet efter oss i tabellen.  De två senaste matcherna har man vunnit med ett måls marginal. Borås får bland annat se upp för backarna i powerplay och forwarden Andreas Djuse som nätat fem gånger hittills.

Läs mer...
 
En seger som satt långt inne
22 okt, 2014

Det tog nästan två perioder innan Borås lyckades få in sitt första mål. Göteborgs IK tog ledningen med 0-1 redan efter 3.49 och ökade på till 0-2 efter 17.25. Richard Wanners snygga skott från backpositionen i 5 mot 3 satt skönt och boråsarna kunde samla krafter till den sista perioden. Och väl där var det inget snack och till sist vann man med 4-2.

Läs mer...
 
Inför Borås – Göteborgs IK
21 okt, 2014

Onsdag 22/10 Borås ishall, klockan 19.00. Välkomna!

Kvällens motståndare, Göteborgs IK, började serien med fem förluster men lyckades ta en poäng mot Ulricehamn. Men underskattning är inte att tänka på.

– Jag var inte nöjd senast mot Kållered trots storsegern, det var för mycket slarv. Attityd, moral och disciplin är det som gäller, vi måste vara på tå. Jag är oftast nöjd om alla gör sitt bästa efter sina förutsättningar och vi har pratat mycket efter i söndags om att skapa goda vanor, säger tränare Hasse Hansson.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
En kämpe har gått bort
29 okt, 2014

En stor kämpe, idrottsman och idrottsledare har gått bort, Klas Ingesson.
Du var en förebild över gränserna!
Våra tankar går främst till familjen!
Borås Hockey

Läs mer...
 
Vinster 22/10
22 okt, 2014

Programbladet:
1:a pris: nr 86
2:a pris nr 59

50/50-lotteriet:
Serie  Q
Nr 66
1000 kronor

Läs mer...
 
sö. 02 nov. 2014 16:00
Töreboda HF
www
Borås Hockey
www
---

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Hanhals IF 9 5 3 1 21
2 Bäcken HC 9 7 0 2 21
3 Trollhättans HC 9 5 2 2 19
4 Tibro IK 8 4 2 2 15
5 Sörhaga/Alingsås Hockey 8 4 2 2 15
6 Borås Hockey 9 5 0 4 15
7 Kungälvs IK 9 4 2 3 15
8 Kållered SK 9 4 0 5 12
9 Töreboda HF 9 2 3 4 9
10 Ulricehamns IF 9 1 4 4 9
11 Nittorps IK 9 2 1 6 7
12 Göteborgs IK 9 0 1 8 1

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons