Inför Borås Hockey - Nybro Vikings
A-lag - Inför

Äntligen drar det igång igen med seriespel för Borås Hockey. Fortsättningsserien är absolut ingen lätt uppgift och förutsättningarna är solklara. Det handlar om att hålla sig borta från de tre sista platserna. Kom och se spännande hockey och hjälp grabbarna i laget att ta en viktig seger. Nedsläpp i Borås Ishall, fredag 4/1 kl. 19:00. Varmt välkomna!

Det är nästan en månad sedan som man spelade match och matchledigheten har spenderats med hård träning. Man har haft god tid på sig att förbereda sig inför denna seriestart och laget är taggat till tänderna.

Ser man till hur Borås Hockey placerade sig i grundserien så hamnade man näst sist. Det var dock jämt in i det sista och ett par poäng mer så hade läget sett lite ljusare ut. Detta gör att man då går in i fortsättningsserien med 0 poäng och den som kom 5a i grundserien börjar på 8 poäng så det är lite uppför.

På skadelistan hittar vi Magnus Isaksson fortfarande som inte läkt helt ännu. Förhoppningsvis kan han vara med snart. Tillkommer i laget gör Christoffer Holst som varit i Borås en tid för att provspela och således nu tagit en plats. En spelare med hög fart och intensitet. Tillför även lite mer rutin i laget, något som är välkommet. Fredrik Bergman kommer att vakta kassen.

- Det är inga stora hemligheter. Det handlar om att jobba stenhårt i varje byte och jobba för varandra. Efter matchen får vi bevis på hur det har gått med träningen i matchuppehållet. Vi är fortfarande ett ungt lag och de unga spelarna har verkligen gjort det bra. Nu kommer de sättas på stort prov och vi får se hur de klarar detta. Hade väl önskat lite mer rutin men situationen är ju som den är. Vi ska även försöka arbeta bort att hamna i de djupa dalar av dåligt spel som vi hamnat i föregående matcher. Det vore oerhört skönt att få en bra start på fortsättningsserien, säger Johan Benker.

 

Nyheter A-laget

 
Borås Hockey behöver din säljhjälp!
22 feb, 2014

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har möjlighet att bearbeta nya Sponsorer/ Partners till Borås Hockey. Vi söker därför dig som har talang och fallenhet att knyta kontakter för att presentera och sälja in vår verksamhet till företag inom kommunen och vårt upptagningsområde.

Vi tror att du har intresse av sport i allmänhet och gärna då ishockey och att du har lätt för att knyta kontakter och kan uttrycka dig i tal och skrift på ett säljande sätt. Du som känner att det skulle vara kul att jobba med Sponsor-/Partnerförsäljning hör av dig till oss så kan vi berätta mer om uppdraget.

Kontaktpersoner för detta uppdrag är:
Robert Magni, tel. 0704-290043 robert.magni@cjahnab.se
Jan Sjöblom, tel. 0706-38 08 04 jan.sjoblom@telia.com
Frank Karlsson, tel. 0703-202370 frank@markstencenter.se

Borås Hockey
Styrelsen

Läs mer...
 
Supporterträffen
22 feb, 2014

Ett 20-tal supportrar dök upp på supporterträffen i ishallen. Anita Spjuth höll ihop det hela. Johan Benker berättade lite om hur tankarna går kring kvalet och både han och spelaren Victor Andersson kunde förstås intyga hur viktigt stödet från supportrarna är. Vi fick in lite tyck och tänk om olika aktiviteter.
Tack ska ni ha!!!

Läs mer...
 
Borås – Halmstad idag klockan 16.00
02 feb, 2014

Idag står Halmstad på programmet, en inte helt lätt nöt att knäcka.
– Vi får se det som en spännande utmaning efter att ha haft det oerhört tufft i de tidigare mötena under säsongen, säger Johan Benker.

Varmt välkomna till Borås ishall klockan 16.00
(och för den som önskar se mer hockey: derby i J18 Borås – Kungälv klockan 19.30)

 

Läs mer...
 
Nittorp – Borås fredag 19.00
31 jan, 2014

Ikväll är det derby igen, kanske inte lika hett som vanligt men självklart är det viktigt att göra en bra match och helst visa var skåpet ska stå inför kvalserien.

 

Läs mer...
 
Borås – Kristianstad
29 jan, 2014

Ikväll är det Kristianstad som står på matchmenyn.

– Ytterligare ett tufft möte förstås. Kristianstad leder fortsättningsserien på 26 poäng efter åtta spelade matcher. Vi prövar lite nya konstellationer inför kvalserien. Med i laguppställningen är idag juniorerna Martin Björklund och Nils Holterberg. Saknas gör Martin Kämpe, Fredrik Bergman och Jesper Ekroth, som fick en smäll senast, säger Johan Benker.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Bytardag 25/5 kl 13.00-16.00 i Borås Ishall
15 apr, 2014

Inlämning av utrustning till försäljning mellan 13.00 till 14.00. Försäljningen startar 14.00 och slutar 16.00. Först till kvarn…

OBS! Utrustning och ersättning som ej sålts och inte hämtats upp senast kl. 16.30 tillfaller BHC: Hockeyskola.
Vid frågor kring bytardagen maila sommarhockey@borashockey.se eller ring Andreas 076-7602576.

Läs mer...
 
Niclas Häggblad valdes till ordförande
02 mar, 2014

Efter fyllnadsval och val av ordförande ser Borås HC:s styrelse fram till ordinarie årsmöte ut så här:

Niclas Häggblad (ordförande)
Robert Magni (vice ordförande)
Annika Höglund (ledamot)
Jan Sjöblom (ledamot)
Anita spjuth (ledamot)
Anton Peterson (ledamot)
Hans-Erik Sohlberg (ledamot)
Daniel Karlsson (ledamot)
Magnus Karlsson (ledamo)
Rikard Johelid (revisor)

Läs mer...
 

No upcoming matches!

Kvalserien till Division 1 2014-2015

# Team M V O F P
1 IK Pantern 10 8 0 2 24
2 Nybro Vikings IF 10 7 2 1 23
3 Varbergs HK 10 5 2 3 19
4 Borås Hockey 10 3 2 5 12
5 Nittorps IK 10 2 1 7 7
6 Tyringe SoSS 10 1 1 8 5

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons