Inför
Borås – Halmstad idag klockan 16.00
A-lag - Inför

Idag står Halmstad på programmet, en inte helt lätt nöt att knäcka.
– Vi får se det som en spännande utmaning efter att ha haft det oerhört tufft i de tidigare mötena under säsongen, säger Johan Benker.

Varmt välkomna till Borås ishall klockan 16.00
(och för den som önskar se mer hockey: derby i J18 Borås – Kungälv klockan 19.30)

 

Läs mer...
 
Nittorp – Borås fredag 19.00
A-lag - Inför

Ikväll är det derby igen, kanske inte lika hett som vanligt men självklart är det viktigt att göra en bra match och helst visa var skåpet ska stå inför kvalserien.

 

Läs mer...
 
Borås – Kristianstad
A-lag - Inför

Ikväll är det Kristianstad som står på matchmenyn.

– Ytterligare ett tufft möte förstås. Kristianstad leder fortsättningsserien på 26 poäng efter åtta spelade matcher. Vi prövar lite nya konstellationer inför kvalserien. Med i laguppställningen är idag juniorerna Martin Björklund och Nils Holterberg. Saknas gör Martin Kämpe, Fredrik Bergman och Jesper Ekroth, som fick en smäll senast, säger Johan Benker.

Läs mer...
 
Inför Nybro – Borås
A-lag - Inför

A-laget är nu på väg till Nybro, som idag inviger den nya Victoriahallen.

Johan Benker inför matchen:
– Idag möter vi ett lag som verkligen hittat spelet efter jul och bara förlorat en match. Vi gjorde dock en bra prestation mot smålänningarna på hemmaplan och förlorade med uddamålet. Vi pressade dem dessutom rejält i slutet av matchen. Idag lär det blir storpublik i och med invigningen av den nya hallen. Jag hoppas att vi kan sätta lite grus i deras maskineri. Alla är tillgängliga utom Martin Kämpe och Fredrik Bergman.

Läs mer...
 
Inför Olofström – Borås
A-lag - Inför

Borås möter Olofström söndag klockan 16.00.
Matchen sänds live via webben https://steelers.solidtango.com/

Olofström har som precis som Borås vunnit två och förlorat tre matcher i fortsättningsserien.
– Vi har spelat jämnt mot dem i våra tre tidigare möten och till och med lyckats vinna två av dem. Jag hoppas att vi kan ta med lite av det stundtals fina spel vi hade i onsdags mot Pantern. Som vanligt gäller det att inte bjuda på något, det straffar sig direkt, säger Johan Benker.

 

Läs mer...
 
«FörstaFöregående12345678910NästaSista»

Sida 1 av 10

Nyheter A-laget

 
Bäcken - Borås
27 aug, 2014

Match ikväll i Marconihallen mot Bäcken. Så här säger Hasse Hansson inför säsongens första bortamatch:
– Matchen i kväll blir det en bra värdemätare, Bäcken är ett tippat topplag så här måste vi nog upp ett par snäpp. Vi har under veckan tränat spelvändningar från försvar till anfall. Jag vill även se ett försvarsspel som funkar lika bra som mot Kungälv.

Matchstart klockan 19.00!

Läs mer...
 
Holst förlänger med en säsong
19 aug, 2014

Borås Hockey och 27-årige forwarden Christoffer Holst har kommit överens om förlängning av kontraktet med ett år.
– Christoffer är en karaktärsspelare med erfarenhet, hjärta och ett glatt humör som bidra med detta och ett hårt arbete där han visar vägen för de andra spelarna i träning och match, säger sportchefen Richard Andersson.

– Det blev Borås för utmaningen att ta tillbaka föreningen till ettan samt för de härliga fansen som alltid är med oss, trots en tung säsong förra året. Det finns potential i klubben och staden. Nu ska vi vinna tillbaka förtroendet med mycket hjärta, säger Christoffer själv.

Läs mer...
 
Dennis Lundin tar steget upp
13 aug, 2014

Borås Hockey har nu knutit upp 19-årige målvakten Dennis Lundin, från egna juniorleden, i ett år.

– Dennis är en ambitiös och noggrann kille som växer som målvakt för varje säsong. Vi tycker det ska bli jättespännande att se utvecklingen på Dennis i a-lagets träningsmiljö och där han kan stå matcher både i J20 och för a-laget, säger Richard Andersson.

Läs mer...
 
Zackarias Skog ersätter Martin Spångberg
06 aug, 2014

Tyvärr måste vi meddela att Martin Spångberg väljer att bryta kontraktet med Borås Hockey. Anledningen är att han fått nytt jobb och dessutom tillökning i familjen.
– Jag har insett att det blir för tufft med hockey, heltidsjobb och en nyfödd dotter. Det är ett tråkigt beslut men jag hoppas verkligen att det går bra för Borås under säsongen, säger Martin själv.

Martin väljer att hoppa av nu när Borås Hockey fortfarande har tid att hitta en bra målvakt snarare än att känna i oktober att han inte kan prestera.
– Tråkigt att vi inte fick se honom hos oss men ibland kommer hockeyn i andra hand, säger sportchef Richard Andersson.

Glädjande nog har Borås Hockey redan hittat en ersättare. Borås Hockey har kommit överens med Frölunda HC om ett lån av J20-målvakten Zackarias Skog.

Läs mer...
 
A-laget på teambuilding – makrillfiske och trappfys
03 aug, 2014

I måndags drog den gemensamma träningen igång för a-laget efter sommaruppehållet. I veckan har det varit fystester och i fredags åkte hela gänget på läger i Kungshamn över helgen. Nitton glada hockeyspelare och fyra ledare drog iväg på fredagseftermiddagen. Förutom de redan presenterade spelarna fanns några try-outer med på lägret: backen Simon Larsson, senast i Ulricehamn, forwarden William Wallin, senast i en amerikansk juniorliga, amerikanske forwarden Danny Mattson, senast i amerikanska collegeligan NCAA och de ännu inte signerade Christoffer Holst och Dennis Lundin. Tanken var att även de egenfostrade killarna Johan Larsson (sjuk) och Anton Efraimsson (jobb) skulle åkt med men de ansluter i veckan istället.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Första träningsmatchen!
20 aug, 2014

Välkomna till Lejonkulan ikväll då A-laget tar sig an Kungälv i den allra första träningsmatchen för säsongen.
– Det ska bli kul, jag har sett killarna under 12 träningar med bra fart. Nu får vi se vad de går för under en match, säger Hasse Hansson, ansvarig tränare.

Klockan 19.00. Pris 50 kronor.

Läs mer...
 
Träff i ishallen för alla BHC-fans och hockeyintresserade
08 aug, 2014

Snart är säsongen igång på allvar. Torsdagen den 14 augusti klockan 19.30 har du möjlighet att träffa vår nya sportchef Richard Andersson och ansvarig tränare Hasse Hansson, och spelarna. Kvällens ispass börjar 20.00.

Du kan dessutom lösa ditt medlemskort för säsongen. Priset är 160 kronor och då ingår 2 biljetter till valfri seriematch. Som medlem betalar du därefter 80 kronor per match. (utan medlemskort 100 kronor). Du kan också köpa säsongskort, pris 1 200 kronor.

Du kan naturligtvis köpa ditt medlemskort/säsongskort på kansliet, hos Margareta. Öppettider: måndag-fredag 10.00-14.00.

Varmt välkomna till ishallen!

Läs mer...
 
fr. 29 aug. 2014 19:00
Borås Hockey
www
Kållered SK
www
---

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Borås Hockey 0 0 0 0 0
1 Bäcken HC 0 0 0 0 0
1 Göteborgs IK 0 0 0 0 0
1 Hanhals IF 0 0 0 0 0
1 Kungälvs IK 0 0 0 0 0
1 Kållered SK 0 0 0 0 0
1 Nittorps IK 0 0 0 0 0
1 Sörhaga/Alingsås Hockey 0 0 0 0 0
1 Tibro IK 0 0 0 0 0
1 Trollhättans HC 0 0 0 0 0
1 Töreboda HF 0 0 0 0 0
1 Ulricehamns IF 0 0 0 0 0

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons