Inför
Borås – Halmstad idag klockan 16.00
A-lag - Inför

Idag står Halmstad på programmet, en inte helt lätt nöt att knäcka.
– Vi får se det som en spännande utmaning efter att ha haft det oerhört tufft i de tidigare mötena under säsongen, säger Johan Benker.

Varmt välkomna till Borås ishall klockan 16.00
(och för den som önskar se mer hockey: derby i J18 Borås – Kungälv klockan 19.30)

 

Läs mer...
 
Nittorp – Borås fredag 19.00
A-lag - Inför

Ikväll är det derby igen, kanske inte lika hett som vanligt men självklart är det viktigt att göra en bra match och helst visa var skåpet ska stå inför kvalserien.

 

Läs mer...
 
Borås – Kristianstad
A-lag - Inför

Ikväll är det Kristianstad som står på matchmenyn.

– Ytterligare ett tufft möte förstås. Kristianstad leder fortsättningsserien på 26 poäng efter åtta spelade matcher. Vi prövar lite nya konstellationer inför kvalserien. Med i laguppställningen är idag juniorerna Martin Björklund och Nils Holterberg. Saknas gör Martin Kämpe, Fredrik Bergman och Jesper Ekroth, som fick en smäll senast, säger Johan Benker.

Läs mer...
 
Inför Nybro – Borås
A-lag - Inför

A-laget är nu på väg till Nybro, som idag inviger den nya Victoriahallen.

Johan Benker inför matchen:
– Idag möter vi ett lag som verkligen hittat spelet efter jul och bara förlorat en match. Vi gjorde dock en bra prestation mot smålänningarna på hemmaplan och förlorade med uddamålet. Vi pressade dem dessutom rejält i slutet av matchen. Idag lär det blir storpublik i och med invigningen av den nya hallen. Jag hoppas att vi kan sätta lite grus i deras maskineri. Alla är tillgängliga utom Martin Kämpe och Fredrik Bergman.

Läs mer...
 
Inför Olofström – Borås
A-lag - Inför

Borås möter Olofström söndag klockan 16.00.
Matchen sänds live via webben https://steelers.solidtango.com/

Olofström har som precis som Borås vunnit två och förlorat tre matcher i fortsättningsserien.
– Vi har spelat jämnt mot dem i våra tre tidigare möten och till och med lyckats vinna två av dem. Jag hoppas att vi kan ta med lite av det stundtals fina spel vi hade i onsdags mot Pantern. Som vanligt gäller det att inte bjuda på något, det straffar sig direkt, säger Johan Benker.

 

Läs mer...
 
«FörstaFöregående12345678910NästaSista»

Sida 1 av 10

Nyheter A-laget

 
Rutinerad målvakt till Borås
03 jul, 2014

I dagarna blev det klart att Martin Spångberg, målvakt född -85, senast i Värnamo, är klar för en säsong.

Läs mer...
 
David Kluge klar för två år
27 jun, 2014

Under torsdagen kom Borås Hockey överens med David Kluge, back född -95, senast i Nässjö, om ett kontrakt över två år.
– Jag har följt David under några år och han har haft en fin utveckling i Nässjö där han var tongivande som junior i a-laget under förra säsongen. David tillför storlek och ett bra tvåvägsspel. Det känns också kul att David har Lerum som moderklubb, en av våra samarbetsklubbar i närområdet, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
Alexander Vallgren klar för två år
25 jun, 2014

Under tisdagen kom Borås Hockey överens med Alexander Vallgren, back född -95, senast i Frölunda J20, om ett kontrakt över två år.
– Jag har följt Alexander i flera år, han är en bra, seriös kille och en duktig hockeyspelare. Han kommer framför allt att tillföra ett rörligt backspel och bidra både offensivt och defensivt, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
"Harry" klar
19 jun, 2014

I veckan kom Borås Hockey överens med Marcus "Harry" Harrysson, back född -93, senast i Ulricehamn, om ett kontrakt över ett år.

Läs mer...
 
Adde klar för Borås
06 jun, 2014

I veckan blev det klart att Andreas Lindblom, forward född 1992, och Borås Hockey kommit överens om ett kontrakt över ett år.

– Adde är ytterligare en kille fostrad i Borås Hockeys juniorverksamhet. Han hade det tufft säsongen som var då han åkte på en hjärnskakning under hösten som höll honom av isen under nästan tre månader. Han har dock tidigare visat mycket både i Alingsås på seniornivå och hos oss på juniornivå och är en spelare som är användbar både som forward och center samt är duktig både offensivt och defensivt, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Fredrik Svensson och Klas Wingqvist fortsätter
02 jul, 2014

Nu kan vi glädjande konstatera att vi får fortsatt kontinuitet på juniorsidan då Borås Hockey är överens med såväl Fredrik Svensson, som tränare för J20, och Klas Wingqvist för J18.

Läs mer...
 
Mats tränar J20 ytterligare två säsonger
02 jul, 2014

Det är nu klart att Mats Gustafsson kommer att fortsätta som tränare i J20 ytterligare två år.

– Det känns jättebra att ha Mats på plats på J20 och Petri på J18. Vi har varit i stort sett överens under en längre tid men har nu satt signaturer på kontrakten. Mats bidrar med erfarenhet och har tidigare visat vilken duktig lagbyggare han är både på junior- och seniornivå. Han har dessutom tränat de flesta av killarna förut, som är väldigt positiva till Mats. Mats kommer dessutom fortsätta att jobba med hockeygymnasiet och kommer troligen att engageras både på hockeyhögstadiet och som backup på a-laget, säger sportchef Richard Andersson.

Läs mer...
 
on. 20 aug. 2014 19:00
Borås Hockey
www
Kungälvs IK
www
---

Division 2 A, Region Syd

# Team M V O F P
1 Borås Hockey 0 0 0 0 0
1 Bäcken HC 0 0 0 0 0
1 Göteborgs IK 0 0 0 0 0
1 Hanhals IF 0 0 0 0 0
1 Kungälvs IK 0 0 0 0 0
1 Kållered SK 0 0 0 0 0
1 Nittorps IK 0 0 0 0 0
1 Sörhaga/Alingsås Hockey 0 0 0 0 0
1 Tibro IK 0 0 0 0 0
1 Trollhättans HC 0 0 0 0 0
1 Töreboda HF 0 0 0 0 0
1 Ulricehamns IF 0 0 0 0 0

Säsongskort

Annons

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons