Inför
Borås – Halmstad idag klockan 16.00
A-lag - Inför

Idag står Halmstad på programmet, en inte helt lätt nöt att knäcka.
– Vi får se det som en spännande utmaning efter att ha haft det oerhört tufft i de tidigare mötena under säsongen, säger Johan Benker.

Varmt välkomna till Borås ishall klockan 16.00
(och för den som önskar se mer hockey: derby i J18 Borås – Kungälv klockan 19.30)

 

Läs mer...
 
Nittorp – Borås fredag 19.00
A-lag - Inför

Ikväll är det derby igen, kanske inte lika hett som vanligt men självklart är det viktigt att göra en bra match och helst visa var skåpet ska stå inför kvalserien.

 

Läs mer...
 
Borås – Kristianstad
A-lag - Inför

Ikväll är det Kristianstad som står på matchmenyn.

– Ytterligare ett tufft möte förstås. Kristianstad leder fortsättningsserien på 26 poäng efter åtta spelade matcher. Vi prövar lite nya konstellationer inför kvalserien. Med i laguppställningen är idag juniorerna Martin Björklund och Nils Holterberg. Saknas gör Martin Kämpe, Fredrik Bergman och Jesper Ekroth, som fick en smäll senast, säger Johan Benker.

Läs mer...
 
Inför Nybro – Borås
A-lag - Inför

A-laget är nu på väg till Nybro, som idag inviger den nya Victoriahallen.

Johan Benker inför matchen:
– Idag möter vi ett lag som verkligen hittat spelet efter jul och bara förlorat en match. Vi gjorde dock en bra prestation mot smålänningarna på hemmaplan och förlorade med uddamålet. Vi pressade dem dessutom rejält i slutet av matchen. Idag lär det blir storpublik i och med invigningen av den nya hallen. Jag hoppas att vi kan sätta lite grus i deras maskineri. Alla är tillgängliga utom Martin Kämpe och Fredrik Bergman.

Läs mer...
 
Inför Olofström – Borås
A-lag - Inför

Borås möter Olofström söndag klockan 16.00.
Matchen sänds live via webben https://steelers.solidtango.com/

Olofström har som precis som Borås vunnit två och förlorat tre matcher i fortsättningsserien.
– Vi har spelat jämnt mot dem i våra tre tidigare möten och till och med lyckats vinna två av dem. Jag hoppas att vi kan ta med lite av det stundtals fina spel vi hade i onsdags mot Pantern. Som vanligt gäller det att inte bjuda på något, det straffar sig direkt, säger Johan Benker.

 

Läs mer...
 
«FörstaFöregående12345678910NästaSista»

Sida 1 av 10

Nyheter A-laget

 
Jonathan Prim tillbaka i BHC-tröjan
28 jan, 2015

Jonathan Prim har under ett par veckor tränat med BHC och även spelat två matcher med J20. Han kommer under onsdagen att göra comeback i a-laget i mötet med Bäcken borta.
- Jonathan är en kille som trots sin ringa ålder bidrar med division 1-erfarenhet till vår unga backbesättning. Han är ju välbekant för både publiken och för spelarna i laget. Han kommer förutom erfarenhet bidra med bland annat ett bra passningsspel, storlek och bra blick för spelet, säger sportchef Richard Andersson.

Överenskommelsen gäller för resten av säsongen men ambitionen från båda parter är att komma överens om en lösning för nästa säsong efter säsongen.

Läs mer...
 
Två poäng i Alvesta
21 jan, 2015

I en spännande och svängig match lyckade Borås till slut kämpa sig till en 4-5-seger på övertid.
– Efter en jämn förstaperiod där vi hade de hetaste chanserna men inte lyckades pilla in pucken, slarvade vi i försvarsspelet i den andra perioden och Alvesta fick göra mål. Stärkta av Tibromatchen där vi såg att det går att vända lyckades vi under loppet av en minut både kvittera och ta ledningen. Tyvärr kunde vi inte hålla den men i 3 mot 3 på övertid avgjorde matchen, säger Hasse Hansson.

2-1 Christopher Persson Smith (Luukkonen), 3-2 Casper Estola (Waldeborn), 3-3 Simon Kämpe (Persson Smith),  3-4 Nils Holterberg (Nilsson), 4-5 Kristian Luukkonen (Wanner, Mattson) på övertid.
Skott: 41-40

Läs mer...
 
Borås – Alvesta
21 jan, 2015

Bortamatch i Alvesta med start idag onsdag klockan 19.00.
– Det blir en tuff utmaning men vi ska förstås göra vårt bästa. Anton Ellerstrand är sjuk och Maths Johansson kan inte ta ledigt pga av jobb. In med juniorkedjan Elias Nilsson, Turbo och Nisse Holterberg igen, de gjorde det bra mot Boro/Vetlanda, säger Hasse Hansson.

Matchen sänds på Live Arena.

Läs mer...
 
Tre poäng mot Tibro
18 jan, 2015

Det tog en halv match innan Borås vaknade. Underläge med 0-3 men en timeout väckte laget och ett powerplaymål i 5 mot 3 inledde vändningen mot seger med 4-3.
– Vi fick kämpa oss igenom den här matchen utan skönspel och med mycket kamp och lyckades till sist vinna trots underläget, säger Hasse Hansson.

1-3 Maths Johansson (Waldeborn, Harrysson), 2-3 Luukkonen (Johansson, Björklund), 3-3 SImon Kämpe (Holst, L Lundin), 4-5 Andreas Lindblom (Luukkonen)
Skott: 37-27

Läs mer...
 
Match mot Tibro och insamling till Niks Minnesfond!
17 jan, 2015

Söndag klockan 16.00 är det åter dags för A-laget.
– Efter att ha varit nära att ta poäng är det nu dags att vinna. Tibro har inte startat så bra men å andra sidan har vi ännu inte vunnit mot dem så vi väntar oss en tuff match. På tå i varje byte! Ellerstrand är sjuk, annars har vi ingen frånvaro, säger Hasse Hansson.

Glöm inte att ta med slantar till juniorernas insamlingsbössor. Insamlingen går till Niks minnesfond till förmån för en duktig spelare.

Läs mer...
 

Övriga nyheter

 
Vinster 18/1
21 dec, 2014

Programblad:
1:a pris nr 84
2:a pris nr 71

50/50-lotter:
Serie D
Nr 136 1270 kronor

 

Läs mer...
 
Missa inte Julmatchen!
18 dec, 2014

A-laget har klarat sig till Alltvåan, all heder till detta unga lag under Hasse Hanssons ledning! Med det avbockat i checklistan kan vi ägna all kraft åt årets festligaste händelse – Julmatchen! Laguppställningen finns här på sidan och gissa om Gunnar Persson, Johan Benker och nu även Jens Gustafsson är taggade!

Glöm inte att ladda fickorna med slantar för matchprogram (nostalgi!), 50/50-lotter, bollkastning – på så sätt bidrar du lite extra till föreningen och får själv lite spänning på köpet.

P.S. Har du inte anmält dig till Julmaten så finns det möjlighet att köpa en jultallrik på plats, ett litet antal extra är beställda (150 kronor). Det blir festligt värre med alla gamla och nya spelare och supporters!

Varmt, varmt välkomna!

Läs mer...
 
fr. 30 jan. 2015 19:00
Borås Hockey
www
Hanhals IF
www
---

Alltvåan Södra

# Team M V O F P
1 Tyringe SoSS 7 6 0 1 18
2 Alvesta SK 7 5 1 1 16
3 Boro/Vetlanda 7 3 1 3 11
4 Bäcken HC 7 3 1 3 10
5 Borås Hockey 7 2 2 3 9
6 Hanhals IF 7 2 1 4 8
7 Lund Giants HC 7 2 0 5 6
8 Tibro IK 7 2 0 5 6

Bli medlem

Annons
Annons
Annons
Annons